Victor Ponta: Voi face tot posibilul să NU revină la guvernare cei care au luat şpăgi de la Microsoft VIDEO

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat vineri, la Iaşi, că va face tot posibilul pentru a se opune accederii la guvernare a celor "care în 2010-2011 luau şpăgi de la Microsoft", el răspunzând astfel afirmaţiei de joi seară a preşedintelui Klaus Iohannis că şi-ar dori să lucreze cu un alt guvern.

23 ian. 2015, 16:16
Victor Ponta: Voi face tot posibilul să NU revină la guvernare cei care au luat şpăgi de la Microsoft VIDEO

Am să fac tot ce ţine de mine, şi domnul Dragnea la fel, şi alţii, că să nu se întoarcă la guvernare exact cei care în 2010—2011 aflăm acum că luau şpăgi de la Microsoft, care retrocedau pe milioane de euro tot felul de terenuri, cei care ne-au blocat fondurile europene, care ne-au dus TVA-ul la 24%, exact aceiaşi. Dacă vin alţii mai buni …„, a afirmat premierul Victor Ponta, vineri, la Iaşi.

Citeşte şi Ponta: TVA va scădea de la 1 ianuarie 2016, fie la nivel general, fie pentru anumite categorii de produse

Liderul social—democrat a afirmat că actuala majoritate parlamentară este foarte stabilă şi va permite PSD să rămână la guvernare până în 2016 şi chiar să câştige alegerile locale şi parlamentare de anul viitor.

Ultimul vot în Parlament a fost în urmă cu o lună şi rezultatul, după cum cunoaşteţi, a fost 377 de voturi pentru actualul guvern şi 143 împotrivă. Eu cred foarte tare că actuala majoritate, nu doar că este foarte stabilă, dar poate şi să guverneze foarte bine până la alegerile din 2016 şi dacă guvernează foarte bine, va şi câştiga alegerile din 2016„, a adăugat Victor Ponta.

Citeşte şi DOSARUL MICROSOFT. Gabriel Sandu şi Nicolae Dumitru, în AREST LA DOMICILIU

Preşedintele PSD a mai spus că el consideră că obligaţiile atât ale preşedintelui, cât şi ale Guvernului sau Parlamentului, sunt în acest moment de a-şi face datoria faţă de cei care i-au ales.

Citeşte şi Reacţia lui VICTOR PONTA după ce Iohannis a spus că îşi doreşte un ALT GUVERN