Victor Rebengiuc, regele în cel mai nou videoclip al trupei Vama VEZI VIDEO

Marele actor este personajul vedetă în cel mai nou videoclip al trupei Vama, el  interpretând rolul unui rege singur şi trist.

RomaniaTV.net
26 oct. 2011, 12:13
Victor Rebengiuc, regele în cel mai nou videoclip al trupei Vama VEZI VIDEO

Noul single al trupei Vama se numeşte „Copilul care aleargă către mare” şi reprezintă debutul lui Tudor Chirilă ca scenarist şi regizor. Mai mult solistul a reuşit sa-l convingă pe Victor Rebengiuc să se alăture proiectului.

„Am acceptat pentru că îl cunosc pe Tudor încă de mic, de când era student, şi pentru că mi s-a părut scenariul interesant, incitant şi era o experienţă nouă pentru mine. A sosit momentul noilor experienţe pentru mine. Personajul meu e un rege chinuit, care a pierdut totul sau aproape totul şi care îşi găseşte ultimul refugiu în amintirea despre copilăria lui”, spune Victor Rebengiuc citat de Mediafax.

La rândul său Tudor Chirilă a declarat: „Când ai ca protagonsit un actor de valoarea lui Victor Rebengiuc trebuie să ştii ce să-i ceri şi trebuie să te ridici la nivelul lui de profesionalism. Frica asta că n-am să pot gestiona relaţia noastră aşa cum trebuie, că nu voi şti exact ce vreau, s-a spulberat pe platou, unde am găsit un partener cald şi bun. Este un sentiment uluitor şi asemănător cu un fel de beţie a puterii satisfacţia pe care o încerci văzându-l pe Victor Rebengiuc cum interpretează cu uşurinţă orice îi ceri. A fost o experienţă de care încă mă bucur. Pentru mine şi colegii mei, participarea lui Victor Rebengiuc la videoclipul nostru este o onoare şi o mare bucurie”.

Filmările au durat două zile şi au avut loc pe plaja Mării Negre, în localitatea Corbu şi la Casino Sinaia. Costumele au fost create de Doina Levintza.