Victor Rebengiuc: Sunt disperat că nu mă pot despărţi de comunism

Actorul Victor Rebengiuc vorbeşte într-un interviu pentru Digi 24 despre protestul actorilor în sprijinul magistraţilor care solicită abrogarea OUG 7 şi despre deznădejdea de a aştepta o schimbare care nu mai vine.

RomaniaTV.net
08 mart. 2019, 15:00
Victor Rebengiuc: Sunt disperat că nu mă pot despărţi de comunism

„Sunt disperat. Sunt disperat, pentru că nu mă pot despărţi de comunism. De când aveam 15 ani, trăiesc în acest comunism. Am făcut o revoluţie, credeam că se vor schimba lucrurile, că vor veni oameni noi, cu altă mentalitate, că ne vom apropia de occident, că vom încerca să intrăm în aceeaşi lume în care trăiesc oamenii din occident, dar bag de seamă că rămânem tot mai izolaţi. Negăm ce se întamplă în occident, spunem că vrem sa fim independenţi, că vrem să ne păstram demnitatea. Dar cine atentează la ea? Sunt oameni din occident care încearcă să ne facă să ne ridicăm nivelul de civilizaţie. Asta înseamnă că atentează la identitatea noastră? Nu se schimbă nimic”, a spus Victor Rebengiuc, potrivit News.ro.

Cu o săptămână în urmă, Victor Rebengiuc a participat împreună cu colegii săi de la Teatrul Naţional Bucureşti la o acţiune de susţinere a magistraţilor care protestează faţă de modificarea legilor justiţiei.