Fiica Biancăi Drăguşanu a împlinit şase ani. Sofia, apariţie incendiară: îmbrăcată în rochie de prinţesă şi machiată ireproşabil

Micuţa Sofia a împlinit 6 ani, prilej cu care mama ei i-a organizat o petrecere aniversară spectaculoasă, dar şi o şedinţă foto profesionistă. Bianca Drăguşanu a avut grijă ca fiica ei să arate şi să se simtă ireproşabil, aşa că a îmbrăcat-o într-o rochiţă de prinţesă de culoare fuchsia şi a machiat-o cu grijă.

26 sept. 2022, 00:00

Chiar dacă cei mai mulţi părinţi nu concep ca fetiţele lor să se machieze, Bianca Drăguşanu este, cu certitudine, o mămică atipică. Ea şi-a machiat cu grijă prinţesa, i-a trasat cu tuş nişte codiţe spectaculoase şi împreună s-au bucurat de petrecerea aniversară.

Fiica Biancăi Drăguşanu a împlinit şase ani. Sofia, apariţie incendiară

Astăzi noi suntem foarte fericite pentru că este ziua Sofiei. La mulți ani prințesa lui mami, te iubesc mult de tot. Noi astăzi suntem machiate și frumoase, ne îndreptăm spre petrecere. Suntem fericite”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram, vizibil entuziasmată și nerăbdătoare să ajungă la petrecere.

Sofia a fost admirată de prietenii virtuali. Chipul angelic nu avea cum să rămână neremarcat.

Citeste si Ce spune Bianca Drăguşanu despre criza energetică: „Pot să vină oricât facturile, nu am de ce să fac economie”

La ținuta fuchsia, fiica Biancăi Drăgușanu a accesorizat o coroniță mică ce o face să arate de-a dreptul adorabil. Săndăluţele au fost şi ele foarte elegante şi delicate.

De la petrecere nu a lipsit nici Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi.

Bianca Drăgușanu nu ezită să arate ori de câte ori are ocazia că este o mamă împlinită și mândră de fiica ei. Chiar dacă postează rar imagini cu micuța, vedeta are grijă să petreacă cât mai mult timp alături de fetița sa.

Biamca Drăguşanu, alături de fiica ei în prima zi de şcoală

De altfel, vedeta îi este aproape fiicei sale și la cele mai speciale momente din viața ei. Recent, Bianca Drăgușanu a distribuit mândră câteva imagini cu fiica sa din prima zi de școală.

Eu astăzi am mari emoții, de nu-mi găsesc cuvintele. Sofia merge la școală, de azi este școlar. Ești fericită? Da? Ce sunt alea, mama, emoții? Ești copil fericit? Dar eu sunt, nu mai!”, a transmis Bianca Drăgușanu pe Instastory în prima zi de şcoală a Sofiei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Citeste si Bianca Drăguşanu, dezvăluiri fără perdea pentru paparazzii. De ce umblă în costumul Evei prin casă şi prin grădină