Victor Slav iubeşte din nou! Primele declaraţii despre femeia care i-a furat inima: „Mă pregătesc pentru o serie de cadouri”

După ce a pus punct relaţiei cu Raluca Silea, singura femeie cu care s-a afişat public după divorţul de Bianca Drăguşanu, Victor Slav iubeşte din nou. De această dată, cât se poate de discret. Nu a dorit să dezvăluie despre cine este vorba, însă a confirmat faptul că o domnişoară i-a furat inima.

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 14:38
Victor Slav iubeşte din nou! Primele declaraţii despre femeia care i-a furat inima: „Mă pregătesc pentru o serie de cadouri”

Bunii lui prieteni, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, au dat din casă despre nou iubită a lui Victor Slav, care îl susţin necondiţionat. „Este o femeie foarte frumoasă, locuiesc împreună, când la el, când la ea, atât pot să vă zic deocamdată, a dezvăluit Giani Kiriță, pentru Wowbiz.ro.

Cătălin Cazacu a fost și mai reținut în declarații ca prietenul său. „Important este să se înțeleagă ei, noi suntem cu moralul”, a spus Cazacu pentru sursa citată.

Se pare că relaţia este una cât se poate de serioasă, Victor şi iubita lui au fost împreună în vacanţă, în Egipt, lucru confirmat chiar de el.

Chiar dacă spunea că „eu consider că sentimentele trebuie să rămână acolo, în cuplul tău, nu să faci paradă cu ele”, totuși Victor Slav a făcut câteva dezvăluiri. „Se apropie 1 și 8 martie, trebuie să mă pregătesc să fac o serie de cadouri, pe lângă mama și sora mea, mai o am și pe ea. Nu m-am gândit încă la ce îi voi oferi, o să fie ceva spontan”, a spus Victor pentru aceeaşi sursă.

Citeşte şi: Victor Slav, imagine emoţionantă cu fiica sa FOTO

Cu se ocupă acum fostul soţ al Biancăi Drăguşanu

Victor Slav a intrat în echipa Kanal D, ca partener al Andreei Mantea, la emisiunea „Wowbiz”. După ce a fost suspendată, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a realizat ”Vulturii de Noapte”, alături de fostul fotbalist Giani Kiriță și Cătălin Cazacu.

Se pare că lucrurile nu au mers foarte bine, iar şefii au decis scoaterea din grilă a emisiunii. Anul trecut, mai exact în august, Kanal D anunța schimbări în grila de programe și noi producții tv. Printre acestea se număra și ”Îmi Place Dansul”. Show-ul cu care Kanal D își propunea să dea lovitura avea un prezentator surpriză.

Victor Slav a fost „zburat” de la Kanal D, în acest moment nemaivând niciun proiect la canalul turcilor. Bărbatul s-a reorientat rapid și, alături de Cătălin Cazacu au decis să reprofileze. Este vorba de un nou proiect, intitulat  „Wedding Crashers”. Cei doi prezintă nunți, dar nu numai atât, se ocupă și de entertainment, asigurându-se că distracția atinge cote înalte la fiecare eveniment.

Citeşte şi: Victor Slav are probleme mari cu LEGEA. Poliţiştii l-au oprit pe stradă în MIEZUL ZILEI