Victor Slav, sex nebun după divorţ

Recent au apărut zvonuri cum că Bianca şi Victor Slav s-ar fi împăcat. Conform unor apropiaţi, ei au decis să mai dea o şansă relaţiei. Cât este de adevărat rămâne să vedem. Ştim doar că prezentatorul meteo are parte în ultimul timp de nopţi pasionale în compania unei domniţe.

RomaniaTV.net
25 mart. 2014, 20:49

Marţi, Victor a postat pe pagina de Facebook o fotografie care a lăsat loc de multe întrebări. Relaxat şi cu zâmbetul pe buze, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu apare cu o vânătaie de toată frumuseţea pe gât.

Imaginea a strâns peste 12.000 de like-uri şi peste 200 de mesaje.

Citeşte şi: Bombă în showbiz! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt din nou împreună

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Anda Adam, RĂZBOI pe Facebook. Iată ce mesaje ACIDE şi-au transmis divele

BIANCA DRĂGUŞANU şi Victor Slav au divorţat. Dupa ce au semnat actele de separare, Bianca si Victor s-au urcat in graba intr-o masina neagra, condusa de un prieten de-al prezentatorului, si au plecat in tromba spre casa divei din zona Lacul Tei! Bianca s-a asezat pe bancheta din spate, protejata de Slav, care nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de divort! Era vizibil afectata si isi ascundea tristetea in spatele unei pereche de ochelari de soare! Nici prezentatorul de la PRO TV nu parea in apele lui, si chiar a avut cateva accese de furie la adresa jurnalistilor aflati la fata locului, ba mai mult, le-a cerut sa fie lasat in pace atat el, cat si Bianca.