Victor Slav şi iubita lui, Selina, au ajuns în faţa altarului. Imagini de la eveniment

Victor Slav şi iubita lui, Selina, au ajuns în faţa altarului. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de trei ani, iar relaţia lor a fost cât se poate de discretă. Recent, au dus relația la nivelul următor și au fost surprinși într-o ipostază inedită.

09 aug. 2022, 19:12
Victor Slav şi iubita lui, Selina, au ajuns în faţa altarului. Imagini de la eveniment

Victor Slav şi iubita lui, Selina, au ajuns în faţa altarului. După ce a divorţat de Bianca Drăguşanu, cu care are o fetiţă, fostul prezentator a mai avut câteva relaţii, însă nu au rezistat. Asta până când a cunoscut-o pe Selina. Se pare că relația dintre cei doi este tot mai consolidată, astfel încât au hotărât să devină părinții spirituali ai unei fetițe.

Citeşte şi: Victor Slav şi iubita lui, ipostaze provocatoare. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiţi: „M-am prostit și m-am îndrăgostit”

Victor Slav şi iubita lui, Selina, au ajuns în faţa altarului

Deși încă nu sunt căsătoriți, Victor Slav și Selina au devenit părinții spirituali ai unei fetițe, Liara. Potrivit imaginilor postate pe Instagram, cei doi sunt vizibili emoționați și foarte atenți cu micuța creștinată.

Prezentatorul TV susține că femeia din viața lui este prefectă pentru a-și întemeia o familie. Chiar dacă nu a plănuit nimic deocamdată, se gândește că, la un moment dat, va ajunge din nou în fața altarului.

Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. (…) Nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată niciodată!”, a explicat Victor Slav pentru Viva.ro.

Ce pensie alimentară plăteşte Victor Slav

Sofia ar sta mai mult timp la Bianca Drăguşanu şi tot ea ar cheltui mai mulţi bani pentru creşterea ei. Chiar dacă veniturile fostului prezentator nu ajung la nivelul blondinei, acesta îi plăteşte în fiecare lună o sumă, aşa cum s-au înţeles.

Potrivit unor persoane apropiate celor doi, lunar, Victor cotizează la mama copilului său 500 de euro, adică aproximativ 2500 de lei.

Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, povestea o persoană apropiată celor doi, în 2018, pentru Cancan.ro.