Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital, cu COVID. Are plămânii puternic afectați și nu poate respira fără ajutor

Victor Socaciu este internat în stare gravă, într-un spital din București, după ce a fost infectat cu coronavirus.

12 apr. 2021, 08:09
Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital, cu COVID. Are plămânii puternic afectați și nu poate respira fără ajutor

UPDATE

: Victor Socaciu a fost internat vineri în spital, fiind diagnosticat cu COVID-19, a declarat, pentru AGERPRES, Ducu Bertzi.

„Nu am amănunte despre cum se simte. Ştiu că a avut febră, şi-ar fi făcut un test care ar fi ieşit negativ, şi practic a întârziat internarea în spital. Asta ştiu. Nu am alte amănunte”, a afirmat Ducu Bertzi.

Informaţia a fost confirmată şi de artista Maria Gheorghiu, care a precizat că niciun alt coleg din cei cu care a participat la Festivalul Om Bun nu a avut probleme de sănătate.

Victor Socaciu are plămânii afectați și are nevoie de oxigen suplimentar pentru a putea respira.  Din nefericire, Victor Socaciu se confruntă și cu alte probleme de sănătate. Artistul are diabet și a suferit, în urmă cu mai bine de 10 ani, o intervenție de transplant de rinichi.

Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, este un autor român de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar și fost diplomat.

Rudele lui Nelu Ploieşteanu şi Cornelia Catanga se revoltă, după ce nu au putut să-i înmormânteze creştineşte pe marii artişti: „Dacă aş fi ştiut că astăzi se schimbă legea, l-aş mai fi ţinut”

Între anii 1997 și 1999, artistul a devenit realizator al emisiunii săptămânale „Vânare de vânt” pentru TVR și al emisiunii „Insula Copiilor” la Național TV. De asemenea, el a semnat genericele mai multor emisiuni radio și televiziune printre care: „Omul chitară ”, „Oameni de zăpadă ”, „Ceaiul de la ora 5 ”, „Insomniile Corinei ”, „Cazuri și necazuri în dragoste ”, „Arca Marinei ”, „Personalul de Costinești ”, „Bun de tipar ”, „Tunelul timpului ”, „Mulțumesc”, „Ora fără catalog”, „Ne vedem la TVR”, „E ora ta”.

De asemenea, a colaborat cu toți folkiștii din Cenaclul Flacăra, dar și cu cei care au urmat după aceea.

Imagini şocante din secţia UPU Braşov: „Oameni ca mine aşteaptă din clipă-n clipă să plece din lumea asta”