Andreea Antonescu a dezvăluit motivul despărțirii de Victor Vrânceanu: „Nu a fost o întâmplare sau o greșeală”

Andreea Antonescu a dezvăluit motivul despărțirii de Victor Vrânceanu. Cei doi au șocat opinia publică cu vestea despărțirii la nici trei luni de când au devenit părinţi. Anunţul a fost făcut de artistă pe Instagram.

24 mart. 2023, 21:44
Andreea Antonescu a dezvăluit motivul despărțirii de Victor Vrânceanu: „Nu a fost o întâmplare sau o greșeală”
Andreea Antonescu a dezvăluit motivul despărțirii de Victor Vrânceanu

Andreea Antonescu a dezvăluit motivul despărțirii de Victor Vrânceanu. Cei doi s-au despărțit la doar câteva luni de la nașterea fiicei lor. Vedeta a aflat că este însărcinată după ce s-a întors de la America Express și a fost extrem de fericită.

Citește și: Andreea Antonescu pregătește botezul fiicei sale. Ce dezvăluiri face despre relația cu iubitul ei: „Eu sunt mai de modă veche”

Andreea Antonescu a dezvăluit motivul despărțirii de Victor Vrânceanu

Invitată în podcastul lui Radu Țibulcă, artista a dezvăluit motivul pentru care a decis să se separe de comentatorul Victor Vrînceanu. Deși relația lor părea solidă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit si dorit. Nu a fost o întâmplare sau o greșeală. Pur si simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separate decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie. Se poate si așa, si am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru. Simplu. Nepotrivire de caracter. Stiu, sună clișeisc, dar chiar așa este.

Noi avem în continuare o relație, tinem legătura prin prisma fetiței, dar cam atât. Asta nu îmnseamnă că trebuie să locuim în aceeași casă. Practic suntem o familie, dar nu familia tradițională. Am considerat că suntem mai bine separati„, a spus Andreea Antonescu în podcastul Vin de-o poveste.