Victoraş Micula, colaborator al Poliţiei. Pe cine a turnat milionarul pentru a scăpa de arest DOCUMENT OFICIAL

Victor Micula pozează pe reţelele de socializare pozează în figură antisistem, maneliştii îi dedică melodii în care îl prezintă "generalul care a înnebunit sticleţii" și "campionu’ jmecheriei", dar acesta a devenit, de fapt, colaborator al Poliţiei, pentru a primi o pedeapsă mai uşoară ăntr-un dosar deschis în 2018.

21 mart. 2023, 09:15
Victoraş Micula, colaborator al Poliţiei. Pe cine a turnat milionarul pentru a scăpa de arest DOCUMENT OFICIAL
Victoraş Micula, colaborator al Poliţiei. Pe cine a turnat milionarul pentru a scăpa de arest

Victoraş Micula, colaborator al Poliţiei. Milionarul este judecat la Tribunalul Bihor alături de patru poliţişti acuzaţi că i-au furnizat datele altor persoane şi chiar l-au lăsat să acceseze bazele de informații ale MAI. Astfel, Procurorii l-au pus sub inculpare pentru că în 2018 a accesat ilegal baze de date ale MAI și a participat la o percheziţie, echipat în geacă de polițist și cu fața acoperită de cagulă, cu complicitatea a patru agenţi ai Poliţiei Oradea.

Citeşte şi: Victor Micula l-a umilit pe Dani Mocanu: „Diferența dintre noi doi este că tu mi-ai cântat că ți-am dat eu bani”. Care a fost replica manelistului

În dosar apare însă un document surprinzător, confom căruia Victor Micula ar fi furnizat informaţii poliţiştilor Antidrog din cadrul BCCO Oradea, care i-au transmis că, recent, „cu sprijinul informațiilor furnizate de dvs. s-a reușit prinderea în flagrant a doi traficanți de droguri de mare risc”. Concret, doi traficanţi au şi fost trimişi în judecată, iar ulterior condamnaţi. În rechizitoriul întocmit de DIICOT Oradea, însă, ancheta apare că a pornit „ca urmare a sesizării din oficiu” a poliţiştilor, fără să se facă vreo referire la Victtoraş Micula ca denunţător, martor ori colaborator, în condițiile în care, potrivit Legii 682/2002 privind protecţia martorilor, astfel de persoane sunt „bonificate” cu înjumătățirea limitelor de pedeapsă pentru propriile probleme penale dacă denunţă şi facilitează dovedirea unor fapte grave, scrie ebihoreanul.ro.

Citeşte şi: Andreea Tonciu a primit cadou 175 de dolari de la Victoraş Micula. Ce condiţie i-a pus moştenitorul imperiului „Frutti Fresh” VIDEO

Cert este că acum actul a ajuns pe masa judecătoarei de la Tribunalul Bihor, chemată să dea verdictul cu privire la acuzaţiile formulate de procurori. Avocatul Bogdan Bodea, cel care a depus la instanţă „certificatul de bună purtare”, a refuzat să comenteze, invocând lipsa unui acord din partea clientului său. Nu e exclus, însă, ca actul să fie folosit în încercarea de a demonta imaginea de băiat rău, conturată în rechizitoriu, mai ales că acuzele aduse excentricului personaj vizează tocmai joaca de-a poliţistul.