Victoraș Micula dă țepe pe TikTok? Acuzații dure la adresa milionarului: „Se bucură la banii altor persoane. Am vorbit la Poliția Capitalei”

Victoraș Micula dă țepe pe TikTok? Milionarul este implicat într-un nou scandal, de această dată a fost acuzat de faptul că păcălește oamenii și le ia banii, printr-o metodă cunoscută pe rețeaua de socializare.

22 nov. 2022, 10:14
Victoraș Micula dă țepe pe TikTok? Acuzații dure la adresa milionarului: „Se bucură la banii altor persoane. Am vorbit la Poliția Capitalei”
Victoraș Micula dă țepe pe TikTok?

Victoraș Micula dă țepe pe TikTok? Tânărul a intrat în direct și a postat un anunț prin care și-a anunțat spectatorii că primele 10 persoane care donează vor avea parte de beneficii materiale din partea lui. Plata ar fi urmat să fie făcută instant, pe card.

Citește și: Andreea Tonciu a primit cadou 175 de dolari de la Victoraş Micula. Ce condiţie i-a pus moştenitorul imperiului „Frutti Fresh” VIDEO

Victoraș Micula dă țepe pe TikTok?

Conform anunțului postat de Victoraș Micula, utilizatorii care aveau să-i trimită 50 de simboluri ”trandafir” aveau să primească înapoi o sumă mult mai mare, adică 500 de lei. Cei care aveau să-i trimită două simboluri ”lebădă” aveau să primească instant, pe card, înapoi, de asemenea, mult mai mulți bani decât valoarea acestor simboluri, adică nu mai puțin de 1500 de lei.

Pe de altă parte, cei care doreau să îi doneze lui Victoraș Micula două simboluri ”avion” trebuiau să primească înapoi suma de 4000 de lei. Una dintre urmăritoarele milionarului și-a pus toată nădejdea că va primi banii promiși, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și a început să îi doneze, mai exact două simboluri ”lebădă”.

Una dintre urmăritoarele lui care i-a donat bani se plânge de faptul că nu a primit nimic de acesta. Ulterior, a încercat să îl contacteze pe toate rețelele de socializare, pentru a-și recupera măcar banii pe care ea i-a donat, însă nu a primit niciun răspuns din partea milionarului.

Internauta intenționează să depună plângere la poliție împotriva lui Victoraș Micula. ”Se bucură la banii altor persoane mai jos decât el. O practică de foarte mult timp, pentru că sunt activă pe TikTok și văd aceleași LIVE-uri pe care le face, pentru câștiguri mai mari, mai mici.

Am vorbit cu cineva de la Poliția Capitalei, aștept răspuns, cum să fac să merg mai departe. Și eu, ca toți ceilalți, muncesc. Să dau 7-8 milioane într-o zi și să nu primesc nimic e cam greu, oamenii se chinuie foarte mult pentru bănuții ăștia. Dacă eu am pățit, măcar să nu mai fie alții păcăliți de domnul Victoraș Micula”, a declarat femeia, potrivit Spynews.ro.