Victoraş Micula, mesaj din Elveţia pentru duşmanii săi : Închin acest pahar tuturor celor care vor să mă dea jos

Victoraş Micula nu pare deloc afectat de scandalul în care este implicat. Fiul milionarului Micula se află în Elveţia, de unde le-a transmis un mesaj celor care îl critică. 

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 20:09
Victoraş Micula, mesaj din Elveţia pentru duşmanii săi : Închin acest pahar tuturor celor care vor să mă dea jos

Victoraş Micula s-ar afla la o clinică de dezintoxicare din Elveţia. Milionarul pare că nu dă doi bani pe scandalul în care este implicat. Îmbrăcat la patru ace, Victoraş Micula s-a fotografiat cu un pahar în mână și a transmis un mesaj duşmanilor săi: „Închin acest pahar tuturor celor care vor să mă dea jos”.

Reamintim că Victoraș Micula a fost pus sub urmărire penală de Parchetul Bihor, alături de patru polițiști din Oradea, dupa ce le-a atras atenția unor polițiști că un rival de-al sau s-a urcat la volan băut. Polițiștii l-au prins în flagrant pe rival, iar la percheziționarea corporală a acestuia a participat și Victoraș Micula, îmbrăcat în polițist, cu cagulă pe față, potrivit datelor furnizate de Parchetului Tribunalului Bihor pentru Star Popular. Infractiunile, comise in martie 2018, nu s-au oprit aici.I

Tânărul a mers in sediul Politiei Municipiului Oradea ca la el acasa unde a accesat baza de date secreta a MAI, cu ajutorul agentului sef adjunct Camelia Ile. Aceasta i-a pus la dispozitie milionarului user-ul si parola bazei de date si chiar i-ar fi facut instructajul cu privire la modul de cautare al persoanelor de care era interesat. Dupa ce a analizat datele personale ale membrilor propriei familii, Victoras Micula a fost interesat si de fișa lui Codin Maticiuc.

O luna mai tarziu, in aceleasi imprejurari, Victoras Micula s-a prezentat din nou la sectia de politie si a accesat datele personale ale cantaretei Vladuta Lupau dar si a membrilor familiei acesteia.

Ilegalitatile comise de Victoras Micula ar fi fost descoperite de anchetatori in urma unor interceptari telefonice in care acesta le povestea prietenilor despre grozaviile sale, conform surselor Star Popular. 

Vlăduţa Lupău, reacţie după ce Victor Micula ar fi căutat-o în baza de date MAI. „Habar n-am avut”


loading...
Partenerii noștri