Vlăduţa Lupău, reacţie după ce Victor Micula ar fi căutat-o în baza de date MAI. „Habar n-am avut”

Cântăreaţa de muzică populară Vlăduţa Lupău a reacţionat, după ce Victoraș Micula, fiul omului de afaceri Viorel Micula, ar fi căutat informaţii despre ea în baza de date a Ministerului de Interne.

RomaniaTV.net
20 oct. 2020, 10:41
Vlăduţa Lupău, reacţie după ce Victor Micula ar fi căutat-o în baza de date MAI. „Habar n-am avut”

Victoraş Micula a fost pus sub urmărire penală de procurorii Parchetului Bihor, alături de patru polițiști din Oradea. Incidentul a avut loc în noiembrie 2018, când Micula Jr. i-ar fi avertizat pe poliţişti că un rival s-ar fi urcat băut la volan. Poliţiştii l-au prins pe individ în flagrant, iar la percheziţia corporală a acestuia ar fi luat parte şi Victor Micula, îmbrăcat în polițist, cu cagulă pe față, conform G4Media.

Victoraș Micula a mers si la sediul Poliției unde i s-a permis accesul în zona restricționată a Biroului Supravegheri Video și a accesat ilegal bazele de date ale MAI pentru a căuta informații despre rivali.

Nu s-a oprit aici, Victoraș Micula a căutat în bazele MAI și datele cântăreței de muzică populară Vlăduța Lupău.

”În seara zilei 21 aprilie 2018 (…), suspectul Victor Micula a intrat în aceeași încăpere unde își desfășura activitatea suspecta Ile Camelia, și anume în Poliția Municipiului Bihor Biroul Supravegheri Video, unde, în prezența unei persoane aflate în cercul său relațional, cu folosirea userului și parolei numitei Ile Camelia, care și-a dat acordul prealabil în acest sens, a accesta nelegal, în interes personal, cu depășirea limitelor autorizării permise agentului de poliție Ile Camelia, mai multe baze de date gestionate de Ministerul Afacerilor Interne, și anume Evidența Auto, Evidență Persoane, respectiv Evidență Pașapoarte, în scopul de afla date confidențiale în legătură cu o persoană de sex feminin (interpretă de muzică populară), respectiv cu privire la membrii familiei acesteia, fapt care a produs indignarea unor lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor – Serviciul Acțiuni Speciale, care se aflau la acea oră în sediul Poliției Mun. Oradea”, se arată în răspunsul Parchetului Bihor către G4media.ro.

Contactată de StarPopular.ro, Vlăduța Lupău a declarat că nu a avut probleme cu Victor Micula.

„Nu-l cunosc personal, habar n-am avut. Nu ştiu nici despre ce este vorba în subiect”, a declarat Vlăduţa Lupău, conform sursei citat.e

Parchetul Tribunalului Bihor a început urmărirea penală împotriva lui Victor Micula pentru acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale.

Victoraş Micula, urmărit penal. Fiul lui Viorel Micula ar fi accesat baze de date MAI pentru a afla date despre Vlăduţa Lupău


loading...
Partenerii noștri