Victoria Blochină vrea să-i interzică lui Piţurcă să-şi vadă fiul

Dacă la începutul scandalului privind paternitatea fiului ei, Edan, Victoria Blochină afirma cu tărie că nu vrea nici un ban de la selecţionerul Victor Piţurcă, situaţia s-a schimbat brusc.

RomaniaTV.net
17 mai 2012, 07:06
Victoria Blochină vrea să-i interzică lui Piţurcă să-şi vadă fiul

Fosta balerină care i-a făcut un copil selecţionerului Victor Piţurcă a decis să solicite o pensie alimentară consistentă, cu toate că la începutul procesului de paternitate spunea că nu vrea decât ca băiatul ei, Edan, să fie recunoscut de tehnician, scrie Libertatea.

Vica Blochină a luat această decizie ascultând sfaturile avocaţilor ei, care au depus cerere şi pentru custodia exclusivă a copilului.

Femeia îşi argumentează noua cerere afirmând că niciodată antrenorul naţionalei de fotbal nu şi-a asumat responsabilitatea de tată al lui Edan şi că nu s-a implicat în nici un fel în creşterea şi educarea lui. În acest context, fosta balerină cere ca instanţa să stabilească domiciliul copilului la mamă şi custodia exclusivă, ceea ce înseamnă că Piţurcă n-ar mai putea avea vreo legătură cu micuţul.

De asemenea, pentru a-i asigura un viitor cât mai liniştit puştiului ei, Victoria Blochină solicită şi o pensie alimentară consistentă, care ar putea ajunge, conform unor calcule simple, la peste 8.500 de euro lunar.