Victoria Răileanu este însărcinată! Actrița din serialul ”Vlad” a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Actrița Victoria Răileanu este însărcinată pentru a doua oară! Aceasta deja a anunțat sexul bebelușului și spune că abia așteaptă să își țină copilul în brațe!

11 apr. 2024, 16:59
Victoria Răileanu este însărcinată! Actrița din serialul ”Vlad” a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Victoria Răileanu, în vârstă de 35 de ani, este însărcinată pentru a doua oară și a anunțat sexul bebelușului. Actrița își va putea ține în brațe bebelușul în scurt timp.

Citește și Actrița Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu și-au unit destinele după o relație de doi ani. Ceremonia a avut loc departe de România, într-un peisaj desprins din basme

Victoria Răileanu, actrița cunoscută pentru rolurile sale în producții de succes, a împărtășit pe rețelele sociale o veste minunată!

Ea și soțul său, Adrian Ștefănescu, vor deveni părinți pentru a doua oară, actrița urmând să aducă pe lume o fetiță. Cei doi mai au un băiețel.

Frumoasa Victoria a dezvăluit sexul bebelușului într-o postare recentă pe rețelele de socializare.

”O să îi zicem păpușică”

Imaginea emoționantă în care își prezintă mândră burtica de gravidă a stârnit imediat reacții din partea admiratorilor săi.

„Am ținut pentru noi până acum și i-am tot zis bebe și atât. Acum o să zicem păpușică, rândunică, căpșunică, buzică, minune mică”, a dezvăluit actrița pe rețelele de socializare.

Citește și Victoria Răileanu a făcut primele dezvăluiri despre planurile de nuntă, după ce a fost cerută de soție în Paris

Astfel, pentru Victoria Răileanu acest moment marchează un alt capitol în viața sa, alături de soțul ei, Adrian Ștefănescu, cu care s-a căsătorit și a ales să împartă și bune și rele.

Dacă mulți nu știu, Victoria Răileanu a fost căsătorită în trecut cu Conrad Mericoffer, însă aceasta a decis să divorețeze de partenerul de la vremea aceea, apoi și-a găsit liniștea alături de Adrian Ștefănescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Victoria Raileanu (@vichi_raileanu)