Actrița Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu și-au unit destinele după o relație de doi ani. Ceremonia a avut loc departe de România, într-un peisaj desprins din basme

Victoria Răileanu și Adrian Ștfeănescu s-au căsătorit după doi de relație, într-un cadru intim, departe de România.

01 aug. 2023, 12:42

În urmă cu patru ani, Victoria Răilenau divorța de tatăl fiului ei. Doi ani mai târziu, un alt bărbat reușea să o cucerească pe actriță. Acum, vedeta radiază din nou de fericire și, recent, s-a căsătorit civil cu Adrian Ștefănescu.

Actrița a făcut anunțul pe rețelel de socializare, unde a împărtășit mai multe fotografii de la eveniment cu urmăritorii ei. Cei doi îndrăgostiți au ales un cadru unic pentru ziua cea mare, având parte de o nuntă atipică.

Citește și: Victoria Răileanu nu mai urcă în mașinile taximetriștilor: „M-a dus șoferul prin Pipera să îmi arate casa lui Becali”

Ei și-au unit destinele după o relație de doi ani, iar ceremonia a avut loc departe de România, în Grecia, pe o barcă, alături fiindu-le băiețelul Victoriei, Carol.

Victoria Răileanu a purtat o rochie transparentă din paiete, iar buchetul de flori a fost o simplă hortensie mov. Mirele a optat pentru un look casual, compus dintr-o cămașă albă și pantaloni scurți.

Cum s-au cunoscut Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu

Victoria și-a cunoscut soțul pe o aplicație de matrimoniale, în urmă cu doi ani, iar anul trecut a fost cerută de soție în Paris. Actrița a mărturisit că nu se aștepta și că nu și-a putut controla emoțiile, izbucnind în plâns.

Citește și: Cum a aflat fiul Victoriei Răileanu despre divorțul părinţilor. „I-am spus că trecem împreună prin asta”

„Multe momente frumoase a avut 2022, dar momentul în care ne-am logodit în Paris merită clar o coroniță de premiul 1. N-avem poza clasică. Cu poza asta ne-am anunțat și familiile? Te iubesc, my love. I love you sfm. Mențiune specială: girls, mersi că m-ați bătut la cap să-mi fac Bumble??(..) Eu sunt o plângăcioasă, sunt foarte emotivă și plâng foarte ușor, normal că am plâns, da”, spunea actrița la acea vreme, potrivit impact.ro.