Victoria Răileanu a făcut primele dezvăluiri despre planurile de nuntă, după ce a fost cerută de soție în Paris

Victoria Răileanu, îndrăgita actriță din serialul „Vlad”, s-a logodit cu iubitul ei. Tânăra a fost cerută de soție la Paris, iar acum se pregătește de nuntă.

18 ian. 2023, 11:41
Victoria Răileanu a făcut primele dezvăluiri despre planurile de nuntă, după ce a fost cerută de soție în Paris
Victoria Răileanu a spus „DA!”

La trei ani după divorțul de fostul soț, Victoria Răileanu și-a refăcut viața amoroasă și e gata să facă marele pas. Actrița a fost cerută de soție de noul ei partener, iar răspunsul său a fost „DA!”.

Victoria și logodnicul ei, Adrian Ștefănescu, s-au cunoscut prin intermediul unei aplicații de dating, acum un an și opt luni. Bărbatul lucrează în domeniul marketing-ului.

Victoria Răileanu: „O luăm ușor”

Cererea în căsătorie a avut loc la Paris, cel mai romantic loc din lume, în timpul unei vacanțe. Actrița nu se aștepta ca iubitul ei să îi pună marea întrebare și a fost emoționată până la lacrimi. Ei au mai vorbit despre acest lucru, dar niciodată în serios.

Citește și: Românca Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume: „Am vrut să le demonstrez tutror că și fetele pot juca bine CS:GO”

„Eu sunt o plângăcioasă, sunt foarte emotivă și plâng foarte ușor, normal că am plâns, da”, a spus Victoria Răileanu.

Cei doi se vor căsători, dar momentan nu au nimic în plan.

„Nu știm, este totul atât de proaspăt, se întâmplă atât de multe lucruri profesional și pentru mine și pentru el, o luăm ușor, știm că ne vom căsători la un moment dat, dar nu știm încă când. Anunțăm sau anunțăm după, nu știu”, a adăugat ea.

Citește și: Oana Moșneagu și-a afișat burtica de graviduță. Nimeni nu a văzut imaginile până acum: „Evident că ne gândim la o familie”

A divorțat după 7 ani de căsnicie

Victoria a mai fost căsătorită o dată, dar a divorțat după șapte ani de relație. Ea și fostul soț, Conrad Mericoffer, s-au întâlnit în facultate, unde erau colegi. Cei doi au și un copil, pe Carol, în vârstă de opt ani. În 2020, aceștia au decis să divorțeze.

„Lucrurile s-au așezat într-o ordine nouă acum, dar care a devenit normală. Cea mai mare provocare a fost să trecem propriu zis prin momentul despărțirii. A trebuit – în cea mai grea perioadă – să fiu prezentă, atentă activ cu Carol. Să îl ajut să înțeleagă tot ce se întâmplă. (…) Asta a fost o provocare mare pentru mine, mai ales că și mie îmi era dificil să înțeleg, fiind prima dată într-o astfel de situație”, a declarat actrița în urmă cu doi ani.