Victorie importantă pentru Olivia Steer. Vedeta, pe cale să moștenească o avere URIAȘĂ

Victorie în instanță pentru soția lui Andi Moisescu. Olivia Steer nu reușește să intre în posesia unei moșteniri, iar după mai bine de opt ani, vedeta a bifat o victorie importantă.

12 mart. 2021, 11:07
Victorie importantă pentru Olivia Steer. Vedeta, pe cale să moștenească o avere URIAȘĂ

Victorie importantă pentru Olivia Steer. Vedeta și câteva rude ale acesteia au câștigat în 2013 nu mai puțin de 25,8 hectare de teren arabil, 2,7 de pădure si 1,5 de pășune. Însă, nici astăzi aceasta nu se poate bucura de teren, în ciuda faptului că sentința a fost definitivă. Prin urmare, soția lui Andi Moisescu a revenit în sala de judecată.

Citește și: Lovitură pentru utilizatorii Netflix! Aplicația va restricționa folosirea contului de către mai multe persoane

Victorie importantă pentru Olivia Steer. În vara anului trecut, vedeta de la PRO TV și rudele sale au au deschis un nou proces, care a avut ca obiect ”fond funciar”. Conform unor surse judiciare, Olivia Steer a bifat o victorie importantă. După ce a contestat decizia inițială, la apel, judecătorii i-au dat dreptate acesteia și au decis reluarea procesului de la zero.

”Admite apelul, anulează sentința apelată și trimite cauza spre rejudecare primei instanțe. Definitivă”, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul București.

În anul 2013, familia Oliviei Steer a câștigat o moștenire de 30 de hectare (teren arabil și pădure) în comuna Căuaș din Satu Mare. Olivia Steer și rudele sale ar fi trebuit să intre de mult în posesia terenului, nu s-a rezolvat nimic. Familia Oliviei Steer a depus deci o nouă acțiune în instanță, cerând ca primarul din Căuaș să fie amendat cu 1.000 de euro pe zi de întârziere a punerii în aplicare a deciziei de retrocedare.

Avocatul familiei vedetei a dovedit faptul că e ceva în neregulă. Cu toate că primăria susține că nu sunt terenuri disponibile pe raza localității, însă în anul 2016 s-a decis concesionarea unora pentru locuitorii acesteia.

Citește și: Comisia Europeană în România, după disputa dintre Olivia Steer şi Mircea Cărtătescu: Despre vaccinurile COVID-19, informați-vă din surse sigure!