Victorie pentru ecologişti: Facebook a anunţat că va folosi doar energie din surse regenerabile

După 20 de luni de campanie, mobilizare și negocieri pentru a „înverzi” Facebook, compania a anunțat recent că își ia angajamentul de a utiliza pe viitor numai energie care provine din surse regenerabile, potrivit Greenpeace.

RomaniaTV.net
21 dec. 2011, 16:26
Victorie pentru ecologişti: Facebook a anunţat că va folosi doar energie din surse regenerabile

Peste 700.000 de oameni din întreaga lume și-au reunit forțele pentru a face posibilă această victorie, transmite organizaţia pentru protecţia mediului, subliniind că mesajul pe care îl transmite Facebook către producătorii de energie este clar: investiți acum în energie regenerabilă și renunțați la energia pe bază de cărbune.  

În plus, Greenpeace și Facebook vor colabora pentru a promova energia regenerabilă și pentru a încuraja marile companii de utilități să dezvolte obținerea energiei regenerabile. VEZI AICI ACORDUL

Facebook și-a luat, de asemenea, angajamentul de a dezvolta alături de Greenpeace programe care să permită utilizatorilor rețelei sociale să economisească energie și să implice comunitățile în luarea unor decizii care să încurajeze folosirea energiei curate.

Află aici mai multe despre campania Greenpeace