Videanu: Ponta e un om bolnav, iar Antonescu se bate singur

Adriean Videanu, a afirmat vineri, la gandul.live, că Victor Ponta are "o problemă de furt, o problemă de minciună", este "un om bolnav", iar despre Crin Antonescu a spus că "se bate singur", prin tot ceea ce face în această perioadă.

RomaniaTV.net
27 iul. 2012, 10:26
Videanu: Ponta e un om bolnav, iar Antonescu se bate singur

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a declarat că dacă, după referendum Traian Băsescu revine la Cotroceni, iar Victor Ponta rămâne premier, actualul premier nu va putea „reconstrui încrederea în România”: #USL are şi oameni care judecă. Nu sunt numai oameni ca Victor Ponta, care are o problemă de furt, are o problemă de minciună, este mitomanie fără limită, nu mai are niciun fel de încredere din partea liderilor europeni”.

„Victor Ponta este un lider căruia eu am decis să nu-i mai răspund. Deja e o problemă patologică, e un om bolnav, iar pe un om bolnav trebuie să îl tratezi cu condescenţă”, a declarat Videanu.

În ceea ce îl priveşte pe Crin Antonescu, Videanu a spus că acesta „se bate singur”.

„Crin Antonescu se bate singur. Cel mai mare duşman al lui Crin Antonescu este Crin Antonescu, prin tot ce face în această perioadă”, a afirmat Adriean Videanu.