Videanu: Prigoană are o şansă pe care şi-o joacă în mod onest

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, vineri, că Silviu Prigoană, candidatul PDL pentru Primăria Generală a Capitalei, are "calităţi manageriale mult mai bune" decât Sorin Oprescu şi "are o şansă pe care şi-o joacă în mod onest".

RomaniaTV.net
06 apr. 2012, 12:34
Videanu: Prigoană are o şansă pe care şi-o joacă în mod onest

„Silviu Prigoană mi se pare un om mult mai realist în ceea ce priveşte problemele Bucureştiului. Cred că are calităţi manageriale mult mai bune decât le are domnul Sorin Oprescu. Sigur, sunt şi aspecte pe care putem să le discutăm, dar eu cred că Silviu Prigoană are o şansă pe care şi-o joacă în mod onest”, a precizat Videanu într-o conferinţă de presă.

El a făcut acest afirmaţii după ce a fost întrebat ce şanse are Silviu Prigoană la Primăria Capitalei şi ce calităţi şi defecte are candidatul PDL.

De asemenea, Videanu a arătat că, din punctul său de vedere, oferta pe care Silviu Prigoană trebuie să o facă este „reînnodarea procesului de modernizare a Bucureştiului din anul 2008 şi să nu rămână spectator numai la administrarea unor proiecte care deja erau începute înainte”.

Adriean Videanu a mai spus că el va împărtăşi din experienţa sa acumulată la nivelul Primăriei Capitalei. „Vreau să vă spun că ceea ce eu am prezentat la sfârşitul mandatului meu, în 2008, la bilanţul strategiei de perspectivă de dezvoltare a Bucureştiului e perfect valabil astăzi în Bucureşti, cu mici amendamente, pentru că, din păcate, am pierdut patru ani”, a mai spus Videanu, fost primar general al Capitalei.