Videanu: Sunt la dispoziţia lui Ponta 24 de ore din 24. Victore, ţi-e frică? VIDEO

Adriean Videanu a declarat, miercuri, că nu a primit niciun răspuns la dezbaterea publică pe care i-a lansat-o premierului Victor Ponta pe teme economice, el adresându-i premierului un nou mesaj: "Victore, ţi-e frică?".

RomaniaTV.net
07 nov. 2012, 17:13
Videanu: Sunt la dispoziţia lui Ponta 24 de ore din 24. Victore, ţi-e frică? VIDEO

„De două zile am lansat această invitaţie, sunt la dispoziţia domnului Ponta 24 de ore din 24, în orice loc pe care-l stabileşte dânsul, cu cine vrea dânsul la o dezbatere pe temele economice importante şi principale ale României. Din păcate nu am primit niciun răspuns şi m-aş adresa domnului Ponta: Victore, ţi-e frică?”, a precizat Videanu, într-o conferinţă de presă.

El a mai spus că ieşirea din recesiunea tehnică se datorează Guvernului Ungureanu şi nu Guvernului Ponta.

„Ieşirea din recesiunea tehnică se datorează Guvernului Ungureanu şi nu Guvernului Ponta pentru că singurele trimestre care nu i se pot atribui domnului Ponta cu creştere, e adevărat mică, au fost trimestrul I şi trimestrul II, din acest an 0,1 şi 0,5. Din toate evaluările, trimestrul III va fi cu minus, e adevărat puţin, dar va fi cu minus de 0,4%”, a precizat Videanu într-o conferinţă de presă.

El a arătat că a avut neplăcuta surpriză să-l vadă pe prim-ministrul Ponta într-o conferinţă de presă afirmând că România a reuşit o macrostabilizare economică şi bugetară de când Ponta este premier.

„Minciuna permanentă a domnului Ponta începe deja să producă efecte, scoate deja oamenii în stradă. Se apropie rapid momentul sfârşitului celui mai slab guvern post-decembrist pe care l-a avut România vreodată. Încă doctor, domnu Ponta este singurul om capabil să demonstreze ieşirea din recesiune fără să ia niciun fel de măsură”, a mai spus Adriean Videanu.

El a arătat că, în lipsa măsurilor de sprijin pentru economie, ţinta de creştere economică pe 2012 a fost revăzută de la 2,5% la 0,3%.

„Guvernul Ponta a blocat România”, a apreciat Videanu care a criticat Guvernul Ponta arătând că acesta a tăiat cheltuielile de investiţii la rectificare, a blocat peste 30.000 de locuri de muncă, a suspendat fondurile europene, iar inflaţia s-a triplat.

„Domnule Ponta i-aţi distrus pe români”, a mai spus Adriean Videanu.