VIDEO Accident grav în Timişoara! O maşină de poliţie a fost lovită de o şoferiţă neatentă

Accident de circulație, marți, la intersecția bulevardelor Sudului și Liviu Rebreanu. O mașină de poliție aflată în misiune a fost lovită de o șoferiță care nu a acordat prioritate.  

RomaniaTV.net
16 iun. 2020, 09:08
VIDEO Accident grav în Timişoara! O maşină de poliţie a fost lovită de o şoferiţă neatentă

Accidentul s-a produs marți în jurul prânzului la intersecția bulevardelor Sudului și Liviu Rebreanu din Timișoara. Echipajul de poliție se îndrepta sesizare și circula dinspre bulevardul Sudului spre strada Profesor Doctor Aurel Păunescu Podeanu. A pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Autospeciala a fost însă lovită de o șoferiță care circula regulamentar, dar care nu a acordat prioritate echipajului aflat în misiune.

Citeşte şi: Doi poliţişti au MURIT CARBONIZAŢI în timpul unei misiuni în Brăila. Imagini terifiante cu maşina în flăcări VIDEO

Din fericire, accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale și nimeni nu a fost rănit. Atât șoferița vinovată de producerea accidentului cât și polițistul aflat la volan au rămas fără permise de conducere.