VIDEO Accident teribil în pasaj, impact devastator între un autobuz şi un camion: 6 morţi după explozie UPDATE

Tunelul suspendat - conceput să protejeze clădirile din jur de zgomotul circulaţiei rutiere, a fost înghiţit rapid de flăcări, însă pompierii au reuşit să-l controleze, anunţă acest oficial.

29 dec. 2022, 14:03

Accident urmat de un incendiu: cel putin 6 morti si 20 de raniti.  Incendiul a izbucnit după ce un autobuz a intrat în coliziune cu un camion, către ora locală 13.50 (6.50, ora României), în Tunelul Rutier Gwacheon, declară AFP un reprezentant al pompierilor din oraş.

Accident grav pe A6, cod roşu de intervenţie. A fost solicitat elicopterul SMURD

Imagini de la faţa locului, difuzate de presa sud-coreeană, surprind flăcări uriaşe şi coloane de fum ieşind din tunel, în timp ce sute de pompieri luptă să controleze sinistrul.

Tunelul suspendat – conceput să protejeze clădirile din jur de zgomotul circulaţiei rutiere, a fost înghiţit rapid de flăcări, însă pompierii au reuşit să-l controleze, anunţă acest oficial.

„Efectuăm căutări în interiorul tunelului, în cazul în care există alte victim. Aproximativ 20 de persoane primesc îngrijiri după ce au inhalat fum”, declară el.

Ministrul sud-coreean de Interne Lee Sang-min a îndemnat la ”desfăşurarea unui maximum de resurse” în vederea salvării de vieţi, potrivit agenţiei de presă Yonhap.

Cazul „Pasajul Unirii” | Medicii au dat verdictul. Care e cauza morții pasagerului din autocar, în urma accidentului groaznic

„Cineva mi-a zis să evacuăm, iar cei mai mulți șoferi și-au abandonat mașinile și au fugit afară din tunel”, a povestit un martor.

Pompierii au reușit să stingă focul după mai multe ore. O acțiune de căutare a unor posibili supraviețuitori este în curs de desfășurare.