VIDEO Ambulanță, aflată în misiune, lovită de o mașină condusă de un șofer beat

Accident violent în județul Galați! O ambulanță, aflată în misiune, a fost lovită de o mașină condusă de un șofer beat. Șoferul vinovat avea o alcoolemie de 0.78 în aerul expirat.

13 ian. 2023, 09:52
VIDEO Ambulanță, aflată în misiune, lovită de o mașină condusă de un șofer beat

Accident grav în Galați. O autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță din Galați a fost implicată, noaptea trecută, într-un accident rutier, produs pe strada Siderurgiștilor. În momentul accidentului, în ambulanță se aflau cadrele medicale și o pacientă. Se deplasau spre un spital din municipiu.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au stabilit că un bărbat de 52 de ani, din municipiul Galaţi, aflat la volanul unui autoturism, a lovit, la intersecţia cu bulevardul Siderurgiştilor, o autospecială de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi, aflată în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase aflate în funcţiune, care era condusă de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Galaţi.

În urma impactului, autospeciala, care transporta la spital o pacientă, a fost proiectată în refugiul staţiei de tramvai din apropiere. Ambele autovehicule au fost avariate.

Citește și: Accidente în lanţ joi seara: autocar în şanţ la Bistriţa, carambol cu trei maşini la Târgovişte şi alunecări de pietre pe valea Oltului

Din fericire, nicio persoană implicată în accident nu a fost rănită. Pagubele materiale sunt importante.

Citește și: Caz atipic în România: ce a încercat să facă din disperare o șoferiță prinsă beată la volan, de Poliție

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.