VIDEO Angajaţii firmei de salubritate a Sectorului 4 au dansat Jerusalema în curtea societăţii

În jur de 100 de angajați ai societății Totul Verde SA, firma de salubritate din Sectorul 4 al Bucureștiului, au dansat sincron pe ritmurile piesei Jerusalema. Un locuitor din sector a scris pe aceeaşi pagină, unde a apărut filmuleţul că repetițiile au durat trei zile.

RomaniaTV.net
14 sept. 2020, 11:43
VIDEO Angajaţii firmei de salubritate a Sectorului 4 au dansat Jerusalema în curtea societăţii

Videoclipul, care a devenit viral, a fost făcut public sâmbătă, 12 septembrie, pe contul ”Ce facem în Sectorul 4”, ulterior, fiind postat și pe contul de Facebook al Totul Verde SA cu descrierea: ”Toți cei pe care-i vedeți că se ocupă de parcuri, străzi, grădini ori dezinsecții sunt oameni simpli, cu dreptul la o viață normală! Dotați cu echipamente și scule corespunzătoare, care le ușurează activitatea, dau sens vieții lor, dar și sănătății noastre! În timpul lor liber și-au pus ambiția să fie în pas cu actualele tendințe și au învățat pasul de la hitul Jerusalema. Voia bună și distracția au dat tonul atunci cînd au hotărât că e momentul să-și etaleze talentele ascunse, într-un decor familiar lor! Ce-a ieșit, vedeți în acest clip!”.

În lipsa unei reacții oficiale a directorului Totul Verde SA, Ion Laurențiu Fluerici, care nu a putut fi contactat, motivarea organizării evenimentului este preluată de la același administrator: ”este un curent foarte frumos și aplicat în toată lumea capitalista, mai ales în America, unde polițiști, militari, pompieri, corporatiști, toți dansează pe aceasta melodie.”, după ce postarea stârnit reacţii diverse.

Reamintim că recent și primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a dansat pe aceeași melodie, alături de soțul ei, clipul fiind postat, de asemenea, pe Facebook. (Vezi AICI video-ul)