VIDEO! Astăzi se împlinește un an de la moartea lui Ion Șmecherul, cel mai viral om din România! Cum a murit la doar 34 de ani și cine l-a făcut celebru?!

Vestea că Ion Șmecherul s-a stins din viață a provocat durere în rândul oamenilor, iar la un an de la moartea acestuia, personajul este la fel de îndrăgit.

01 dec. 2022, 22:59
VIDEO! Astăzi se împlinește un an de la moartea lui Ion Șmecherul, cel mai viral om din România! Cum a murit la doar 34 de ani și cine l-a făcut celebru?!
A trecut un an de la moartea lui Ion Șmecherul

Ion Șmecherul era iubit de fani, acesta apărând constant în videoclipurile postate de Iancu Sterp. Tânărul și familia sa l-au ajutat pe bărbat chiar să își construiască și o casă nouă, proiect la care au contribuit și fanii, care au donat bani. Oamenii l-au îndrăgit pentru veselia pe care o emana și pentru că era mereu cu zâmbetul pe buze, chiar dacă ducea un trai destul de greu.

Însă, Ion Șmecherul avea și un viciu, viciu care i-a adus și sfârșitul: alcoolul. La doar 34 de ani, bărbatul a murit după ce a intrat în comă alcoolică. A trecut un an de când Ion Mocan, autointitulat Ion Șmecheru’, nu mai este printre noi. Meseria lui era de cioban și nu  avea familie sau casă, dar se bucura de aprecierea celor din jur și a oamenilor de pe internet.

@ionelbebeselea0 #IonSmecherul 💪💪😘😂#crazy ♬ sunet original – Ionel Bebeselea816

Citește și: Iubita lui Ion Şmecherul şi-a refăcut viaţa. Cine este bărbatul în braţele căruia şi-a găsit alinarea. VIDEO

@adrianqpe #ionsmecherul #fyp #foryou #fpy #fy #foryo #foryou #fy #fp #foryoupage #foryou #foyoupage ♬ sunet original – Stefan

La scurt timp după ce casa făcută din donații a fost gata, bărbatul s-a stins din viață, fără să apuce să se mai bucure de ea.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut să îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu când ești dependent. El, de o lună de zile, era în concediu și a cam băut în fiecare zi, astăzi a intrat în comă alcoolică și, din păcate, nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul”, anunța Culiță Sterp la acea vreme.

@culita_sterp_official Astăzi se împlinește un an de când nu mai e printre noi! 😔 Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească-n pace! Ne e dor de tine, Ioane si de starea pe care ne-o transmiteai când eram în preajma ta! #ionsmecherul ♬ sunet original – Culiţa Sterp

Citește și: Promisiunea pe care Ion Şmecherul i-a făcut-o lui Iancu Sterp înainte să moară: „Domnu’ Iancu, ia uite cum merge maşina cu Ion Şmecherul”