VIDEO Avion de luptă prăbuşit în Crimeea, imagini cu momentul impactul. Pilotul nu a reuşit să se catapulteze

Un videoclip filmat în Crimeea arată un avion Suhoi Su-25 rusesc care se prăbuşeşte la puţin timp după decolare. Pilotul nu s-a putut catapulta şi a murit în explozia de la sol.

12 sept. 2022, 17:05
VIDEO Avion de luptă prăbuşit în Crimeea, imagini cu momentul impactul. Pilotul nu a reuşit să se catapulteze

Cel mai probabil, avionul s-a prăbușit lângă satul Vorontsovka din districtul Yeysk din teritoriul Krasnodar al Federației Ruse, nu departe de Crimeea. Jurnalistul Andrei Tsaplienko a publicat videoclipul care arată momentul prăbuşitii pe contul său de Telegram, în cursul zilei de luni.

„Su-25 a refuzat brusc să mai zboare, astfel că nu va aduce moartea ucrainenilor”, a scris Tsaplienko într-un comentariu la videoclip, fără a preciza exact unde s-a prăbușit avionul.

Într-un alt videoclip, un martor ocular a spus că avionul s-a prăbușit în apropierea satului Vorontsovka, scrie bunatimes.com. „Nu a zburat. S-a prăbuşit. S-a făcut una cu pământul”, a scris bărbatul în comentariul care însoţeşte imaginile.

Citeşte şi Ruşii confirmă retragerea masivă din zona Harkovului. Drept răzbunare au lăsat fără curent al doilea cel mai mare oraş al Ucrainei

Luni dimineaţă s-a raportat că o aeronavă militară a Federației Ruse s-a prăbușit în Crimeea – la granița districtelor Raznodelnensky și Krasnoperekopsky. Potrivit informațiilor preliminare, piloții au reușit să se catapulteze, dar s-a vorbit că ar fi un avion de luptă Su-34. Mai târziu, au apărut informații că Su-34 a fost doborât de apărarea anti-aeriană.

Citeşte şi Cel mai înalt ofițer rus căzut prizonier după Al Doilea Război Mondial se află acum în mâinile ucrainenilor. Generalul Şişev a fost capturat în bătălia pentru Harkov