VIDEO Avion prăbuşit peste o clădire din cauza furtunii: 5 morţi şi cel puţin 7 răniţi

Cinci persoane au murit şi cel puţin alte şapte au fost rănite când un avion de dimensiuni mici s-a prăbuşit luni seara pe un hangar dintr-un aeroport în apropiere de Varşovia

18 iul. 2023, 09:26

Accident aviatic grav în Polonia, un avion de mici diminesiuni s-a prăbuşit din cauza furtunii. Peste 10 victime au fost anunțate după ce un avion de dimensiuni mici s-a prăbuşit luni seara pe un hangar dintr-un aeroport în apropiere de Varşovia.

Potrivit presei poloneze, este vorba despre un avion Cessna 208 care a căzut în timpul unei furtuni pe un hangar în care se aflau aproximativ cincisprezece persoane.

Cinci oameni au murit după ce un Cessna 208 s-a prăbușit într-un hangar din Chrcynno. Pilotul aeronavei se află printre cei decedați.

Avion prăbuşit, pasagerii aflaţi la bord nu au supravieţuit

„Avem cel puţin şapte răniţi şi cinci morţi”, a scris Adam Niedzielski pe Twitter în urma accidentului survenit pe micul aeroport Chrcynno, la 47 km nord de capitala Poloniei.

Cel puțin cinci persoane aflate la sol au fost rănite. Potrivit primelor informații, acestea s-ar fi adăpostit în hangar din cauza vremii nefavorabile, cu averse și furtuni.

La locul prăbușirii avionului au interventi 4 elicoptere medicale și 10 ambulanțe.

Avion prăbuşit, niciun pasager nu a supravieţuit. Primele imagini de la locul tragediei
Ministrul sănătății polonez a mai anunțat că spitalele din Varșovia sunt pregătite pentru tratarea răniților.