VIDEO Bărbat cu 12 copii, omorât într-un teribil accident de circulaţie în judeţul Suceava

Teribilul accident de circulație s-a produs pe raza orașului Vicovu de Sus, din județul Suceava. Victima conducea o autoutilitară și a făcut o manevră de întoarcere interzisă.

03 nov. 2022, 23:52
VIDEO Bărbat cu 12 copii, omorât într-un teribil accident de circulaţie în judeţul Suceava

Evenimentul rutier s-a produs în după-amiaza zilei de miercuri, 2 noiembrie, în judeţul Suceava. Aflat la volanul unei autoutilitare, un bărbat de 50 de ani a efectuat o manevră de întoarcere pe linie continuă. În timp ce se afla pe mijlocul drumului, autoutilitara a fost lovită de un alt șofer, în vârstă de 26 de ani, care conducea cu viteză.

În urma impactului, șoferul de 50 de ani a murit, iar celălalt conducător auto a ajuns la spital.

La fața locului au intervenit militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus. Când au ajuns la locul accidentului, bărbatul de 50 de era încarcerat. L-au scos din mașină și au încercat să-l resusciteze, dar, din păcate, fără succes.

„Persoana încarcerată a fost extrasă din autovehicul de către pompierii militari și predată echipajelor medicale și paramedicale. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, căruia i se aplică manevrele de resuscitare, acesta aflându-se în stop cardio-respirator”, au transmis la acel moment salvatorii, potrivit Adevarul.

Citeşte şi: Fetița din Vrancea care fusese înțepată cu o foarfecă în cap de sora mai mare a murit la București

Momentul impactului a fost surprins de o cameră video de supraveghere. Imaginile îi vor ajuta pe polițiști să stabilească vinovăția pentru producerea acestei nenorociri.

Bărbatul de 50 de ani avea acasă 12 copii. Apropiați ai familiei spun că la ora la care s-a produs tragedia, bărbatul se pregătea să se ducă la școală ca să-și aducă copiii acasă.

Șoferul care s-a izbit cu mașina în autoutilitară a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatele au arătat că era băut. Avea o alcoolemie de 0,59 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Ancheta se va desfășura sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Citeşte şi: Raed Arafat: „Oricând putem avea un cutremur de 5,5, de 6, de 6,5 şi unul de 7”. De ce nu se dau mesaje Ro Alert