Video! Bianca Drăgușanu dă sfaturi penibile de nutriție! “Frate! Ca să slăbești nu îți trebuie bani! Foamea e gratis!”

Bianca Drăgușanu s-a apucat să le dea sfaturi de nutriție tinerelor pe internet. Mândră de felul în care arată, vedeta le-a împărtășit urmăritoarelor cum pot și ele să ajungă să se mândrească cu corpul lor.

09 ian. 2023, 08:36
Video! Bianca Drăgușanu dă sfaturi penibile de nutriție! “Frate! Ca să slăbești nu îți trebuie bani! Foamea e gratis!”

Bianca Drăgușanu e considerară a fi una dintre cele mai frumoase femei din România. Are o mulțime de urmăritoare pentru care e un exemplu și care vor să arate precum ea.

Bianca Drăgușanu are o siluetă de invidiat. Și-a făcut numeroase modificări la nivelul corpului și al feței, de-a lungul timpului, iar în cele din urmă a ajuns exact așa cum și-a dorit mereu. A apelat la medicul estetician de fiecare dată când a simțit nevoia, iar toate eforturile au meritat ca să se simtă bine în pielea ei.

Citește și Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâna medicilor! S-a ales cu fața umflată din cauza unei alergii

„Frate, ca să slăbești nu îți trebuie bani. Foamea e gratis, sportul e gratis, ambiția e gratis, echilibrul e gratis, somnul e gratis. Ca să slăbiți nu vă trebuie bani, mă. Trebuie ambiție și echilibru. Și ăia patru S de care vă spun. Ca să scapi de stres, ține minte patru S. Sală, soare, sport și somn”, le-a transmis vedeta urmăritoarelor de pe rețelele sociale.

Cum a reușit Bianca Drăgușanu să slăbească 16 kilograme

Vedeta a mai mărturisit și alte dăți că s-a înfometat ca să arate bine. Fosta asistentă tv reușește să se mențină de mulți ani la greutatea de 62 de kilograme. La un moment dat, avea mai mult decât trebuia și a ajuns să slăbească 16 kilograme prin înfometare.

„Am 1,80 metri înălţime şi 62 kg greutate. S-a speculat mult şi aiurea pe tema greutăţii mele, aşa că mai bine lămuresc eu lucrurile. Da, am avut şi 78 kg, Tot aşa cum am avut şi 54! Dar, de o bună bucată de vreme, stau constant la 62 kg care, cred eu, e greutatea care mă prinde cel mai bine. Am slăbit 16 kilograme făcând foamea! Sau, daca vrei, cu voinţă! Asta a fost dieta mea specială. Câteva săptămâni nu am mancat decât o singură masă pe zi şi aia uşoara şi întotdeauna înainte de ora 12 ziua. Cine rezistă la regimul ăsta deloc sofisticat, sigur slăbeşte”, a spus ea într-un interviu.

Citește și Bianca Drăguşanu, fără Gabi Bădălău de Crăciun: „Dacă nu ești cu oamenii pe care îi iubești, e clar că nu e iubire”

Acum, însă, își permite luxul de a mânca de toate, însă încearcă să evite produsele care conțin zahărul.

”E bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La mod general evit cel mai mare drog de pe planetă zahăr și sare, zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a spus Bianca.