VIDEO: Bombardament năprasnic joi seară, rachetele Zircon au lovit la Nikolaev

Război în Ucraina, ziua 99. Lupte acerbe în orașul de est Severodonețk! 80% din orașul industrial a căzut în mâinile forțelor ruse. Se dau lupte grele şi la Nikolaev.

02 iun. 2022, 20:20

Ucraina a intrat în ziua 99 a războiului. Conflictul intră într-o nouă fază. Rusia a finalizat testele cu noua rachetă de croazieră Zircon, tensiunile dintre ruși și americano cresc, bombardamentele în regiunile din estul Ucrainei se întețesc, ducând la inutile și dezastruoase pierderi de vieți omenești.

Criza rachetelor bubuie între SUA şi Rusia după ce Pentagonul livrează HIMARS lui Zelenski. Moscova: „Nu va afecta misiunea noastră în Ucraina”
Rușii au lansat un atac aerian masiv cu 4 rachete de croazieră la Nikolaev, informează Comandamentul Operațional „Sud” al armatei ucrainene, joi, 2 iunie.

Bombardamentul menționată a avut loc lângă satul Trikhaty. În plus, inamicul a încercat să atace coasta Mării Negre a regiunii pentru a crește presiunea psihologică asupra locuitorilor din regiune.

Aproape 90% dintre români l-ar vrea pe Putin condamnat pentru crime de război, iar jumătate cred că Ucraina va câştiga războiul. Rezultatele ultimul sondaj arată optimismul cetăţenilor noştri cu privire la deznodământul conflictului
Ieri noaptea, invadatorii ruși au tras cu artilerie la Ochakov și Nikolaev. Distrugeri și avarii au fost înregistrate la întreprinderi industriale, noduri rutiere,și altepuncte de infrastructură civilă. Informațiile despre victime sunt în curs de actualizare.

Statul Major a sugerat că Moscova ar putea repeta „experiența siriană” în Ucraina, care implică intensificarea atacurilor cu rachete.