VIDEO: Cascadorii râsului la Sectorul 1. Consilierul PSD a intrat în ședință dezbrăcat, cu șampon în păr: „Tehnica îmi joacă feste”

Scene incredibile în Consiliul Local din Sectorul 1. Un consilier al PSD a intrat la ședință prin legătură video, în timp ce era sub duș, cu șamponul în păr.

24 feb. 2023, 14:08

După episodul Ionuț Stroe, „ministrul PNL în chiloți”, a venit rândul unui politician din PSD să se facă de râs, LIVE.

„Mr Bean” de la Sectorul 1 este Albert Caraian și a apărut dezbrăcat la o ședință extraordinară a consiliului local, care se ținea concomitent în format fizic, în instituție, dar și online.

În urma evenimentului nefericit, PSD-istul și-a prezentat scuze și a transmis că „tehnica mai joacă feste”.

Tehnica mai joacă feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o data tuturor!”, a scris consilierul PSD.

 

Consilierul PSD, pus la punct de cetățeni: „Cum joacă tehnica feste cand tu făceai duș în timp ce trebuia să fii la muncă, muncă plătită din banul public?”

 

Internauții au reacționat nervos. Potrivit acestora, Albert Caraian trebuia să fie în format fizic la ședință, nu acasă. De asemenea, el nu trebuia să desfășoare alte activități, personale, dacă s-a conectat online.

„Cum joacă tehnica feste cand tu făceai duș în timp ce trebuia să fii la muncă, muncă plătită din banul public? Cine mai are luxul asta, Albert? Unii muncesc ore întregi fără pauză cinci minute de mers la baie.

Fix o postare mai jos ne explici cum tu cu Firea și echipa PSD sunteți gata să vă asumați pentru Sectorul 1 și IMEDIAT A DOUA ZI tu faci duș în timpul ședinței de consiliu….

Și ești așa de gâscan că te dai de gol apărând live, nici măcar să oprești camera n-ai reușit!Cred că trebuie să fim cei mai proști cetățeni din București să mai dăm vreodată un mandat PSD în sectorul 1”, este un comentariu.

Update, 15:00 – Consilierul PSD a demisionat.