VIDEO Ce crede Sorin Ovidiu Vântu despre protestele din SUA! „Să-i fie ţărâna uşoară! Modelul chinezesc este cel mai de succes”

Sorin Ovidiu Vîntu este un om de afaceri cunoscut în România, care s-a implicat în viaţa politică şi şi-a impus punctul de vedere. Într-un videoclip publicat pe pagina sa de Facebook, acesta a vorbit despre protestele din SUA şi despre antele 5G, subiectele care sunt de interes în această perioadă. 

RomaniaTV.net
14 iun. 2020, 08:08
VIDEO Ce crede Sorin Ovidiu Vântu despre protestele din SUA! „Să-i fie ţărâna uşoară! Modelul chinezesc este cel mai de succes”

Sorin Ovidiu Vîntu consideră că statele se vor reorganiza şi vor urma cât de curând un model politic bazat pe modelul chinezesc. 

„Mişcările de protest din ţările occidentale vor avea nişte repercursiuni uriaşe la nivelul reorganizării sociale în lumea vestică, şi anume: de frică statele îşi vor amplifica monitorizarea şi controlul lor asupra fiecăruia dintre noi. În momentul în care cineva va înfige un steag în pământ cu o doctrină neomarxistă serioasă, acela va fi modelul politic după care se va merge. Eu sunt convins că se va replica modelul chinzesc”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu pe pagina de Facebook. 

De asemenea, vorbind despre moartea afro-americanului George Floyd, omul de afaceri a declarat că statele îşi vor înăspri măsurile în urma protestelor. 

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vîntu, despre ROEXIT: Cu un pic de creier, cu un pic de imaginaţie şi cu mult tupeu, îi putem tapa pe ăştia până la piele

„Nu moartea acelui domn , să-i fie ţărâna uşoară, a generat toate revoltele alea. A fost doar o scânteie. În lumea occidentală este o nemulţumire cumplită. Stale şi vor înăspri măsurile”, a adăugat omul de afaceri. 

Legat de antenele 5G, Sorin Ovidiu Vîntu consideră că „progresul tehnologic nu poate fi oprit. Are şi părţi negative, posibil. Dar la ce bombardament de lucruri negative suntem supuşi astăzi, ce mai contează. Iar în privinţa termoscanării, acest lucru este o idioţenie, şi din partea celor care au introdus această măsură, şi din partea celor care cred că termoscanarea citeşte gândurile”.