VIDEO Cea mai eficientă metodă pentru a-ţi curăţa căştile

Căştile au devenit un accesoriu indispensabil în ultima perioadă. Îl folosim la locul de muncă, atunci preluăm un apel, în călătorii, la alergat şi chiar în sala de fitnes, însă nu mulţi reuşesc să le cureţe după ce le-au folosit un timp îndelungat. Într-un video postat pe aplicaţia Tik Tok, un utilizator a arătat o metodă foarte eficientă care te va ajuta să îţi cureţi căştile cum nu le-ai mai curăţat vreodată. 

RomaniaTV.net
17 iun. 2020, 10:00

Deşi sunt multe metode pe internet care îţi arată cum să redai luciul căştilor tale, multe dintre ele pot dăuna dispozitivului şi vei ajunge să le schimbi mai des, iar dacă ai investit deja o sumă măricică într-o pereche de căşti cool, cu siguranţă îţi doreşti o întreţinere pe măsură. 

Utilizatorul TikTok @Cleanthatup are milioane de vizualizări pe contul său, după ce a publicat mai multe videoclipuri în care le arată urmăritorilor cum să-şi reabiliteze casa şi lucurile personale.

Într-un clip intitulat „Cum vă curățați AirPods”, explică că ar trebui să începeți rulând o scobitoare în interiorul căștilor pentru a îndepărta bucățile mai mari de murdărie de-a lungul marginilor. Apoi, folosind o bilă de plastilină, atingeţi căştile pentru a lipi murdăria rămasă de compoziţie, care vă va ajuta să scoateţi tot.

La final, cu ajutorul unul beţişor de urechi, stergeţi căştile cu o substanţă de curăţat. 

Clipul video a strâns 2,4 milioane de vizoalizări, iar utilizatorii s-au grăbit să comenteze cu „Este foarte satisfăcător”, „Chiar funcţioneză”.