VIDEO Cea mai puternică chelneriță din lume ridică 13 halbe uriașe. Internauții au cerut-o de nevastă

Verena Angermeier a devenit virală, după ce a făcut un gest care i-a uimit pe toți cei prezenți, dar și pe internauți, care au catalogat-o ca cea mai puternică chelneriță din lume.

30 sept. 2023, 15:15
VIDEO Cea mai puternică chelneriță din lume ridică 13 halbe uriașe. Internauții au cerut-o de nevastă

Chelnerița de la Oktoberfest a uimit pe toată lumea după ce au apărut imagini cu ea când cară nu mai puțin de 13 halbe uriașe cu bere într-un bar din Munchen, Germania.

Verena Angermeier a distribuit, recent, filmulețul pe TikTok. Există o tehnică clară în spatele acestui spectacol uimitor. Verena organizează cele 12 halbe în cercuri mici de câte șase, apucând cele două cercuri cu fiecare mână, apoi așează 13-lea pahar în mijloc.

Un utilizator online a numit-o pe Verena „femeia perfectă”, în timp ce alții i-au cerut să se căsătorească cu ei: „Ce se întâmplă… nu pot nici măcar să-mi duc ceașca de cafea din bucătărie până pe canapea fără un defect major!!!”.

„E uimitor cât de mult ridică și echilibrează… eu am probleme destule cu o singură halbă”, „Băi, eu trebuie să țin un astfel de pahar cu ambele mâini, așa că WOW”, au fost câteva dintre reacțiile celor care au văzut clipul devenit deja viral.

Citește și: Oana Ioniță a luat decizia cea mare! „Bebelușa” i-a recunoscut fiicei sale tot adevărul despre tatăl biologic. Cum a reacționat la aflarea veștii

Videoclipul ei de pe TikTok a fost vizualizat de peste 54 de milioane de ori, potrivit Dailymail. Are 3,3 milioane de aprecieri și peste 14.000 de comentarii. Dar unii oameni nu au fost prea impresionați, spunând că nu erau atât de pline unele halbe.

@verenaangermeier #schützenfestzelt #oktoberfest #oktoberfest2023 #bier #beer #wiesn #maßbier #13 #waitress #volksfestbedienung #bedienung #waitresslife #happy #maß #octoberfest #kraft #hardwork ♬ Originalton – Verena

„Vorbește cineva despre spuma asta – pentru mine e prea multă spumă”, „Dar dacă voiai o halbă plină? Totuși… e uimitor!”

Oktoberfest este cel mai mare festival popular din lume. În ciuda numelui său, începe la mijlocul sau sfârșitul lunii septembrie în München și atrage până la șase milioane de oameni din întreaga lume.

Festivalul se desfășoară încă din 1810. Potrivit Oktoberfest Tours, în medie, se consumă 6,9 milioane de litri de bere la festival în fiecare an.

Citește și: Cum îți bagi singur problemele în casă! Cea mai mare greșeală pe care o fac cuplurile și cum poate fi evitată