VIDEO! Cel mai bun job de șofer pe TIR în Germania pentru români: „3.200 de euro minim! Oferă și chirie, 300 de euro o garsonieră! La final de săptămână ești mereu acasă!”

Se caută șoferi de TIR în Germania, pe salarii foarte bune. O firmă oferă numeroase beneficii atât pentru cei aflați la început de drum, cât și pentru cei cu experiență.

20 mart. 2023, 15:40
VIDEO! Cel mai bun job de șofer pe TIR în Germania pentru români: „3.200 de euro minim! Oferă și chirie, 300 de euro o garsonieră! La final de săptămână ești mereu acasă!”

Un șofer de TIR din Germania a dezvăluit ce salariu poți primi pentru acest job, cât ar trebui să muncești și de ce alte avantaje poți beneficia.

Citește și Cât câștigă un șofer român de TIR în Germania! Cosmin a devenit viral pe Tik Tok după ce a divulgat câți bani ia pe lună pentru un job pe care foarte mulți români îl au

„Locuri noi de muncă în Germania. Hai să vedem. Chiar acum sunt aici, la parcarea firmei. Haideți să vă arăt toate camioanele lor. Firma se numește Delogistik. Hai să ne urcăm într-unul. Sunt numerotate frumos.

Firma asta trage pentru Nobilia. Se cară mobilă de bucătărie în diferite țări. Spania, Italia, Franța. Ea nu este comunitate. Cum îți termini cursa mai repede, cu atât ești mai repede acasă. Se pleacă undeva de duminică seara sau luni și undeva la sfârșitul săptămânii ești acasă. După ce ai terminat cursa, vii acasă gol, nu mai trebuie să încarci, nu nimic.

Și acum vine partea interesantă. Chiria. Această firmă oferă chirie contra-cost, dar revenim la asta mai târziu. Foarte interesant.

Se lucrează în echipă, se descarcă împreună mobila de bucătărie. Și punctul culminant este salariul, cât se primește. Facem o medie, 3.100 – 3.200. Se poate ajunge și mai departe, 3.900, dar depinde în Germania de câte clase ai.

Hai să vedeți apartamentele. Așa arată. Mobila e deja aici, e nou – noută, e totul inclus, aragaj, frigider, mobilă, canapea, un dulăpior, o masă, totul e nou, totul e renovat. Acolo e o cameră de dormit, acolo e baia. Am găsit un loc care oferă și cazare. E un beneficiu pe care îl ai din parte firmei. Aici costă 300 de euro o garsonieră, ai inclus tot, ai gaz, curent, apă, tot. Dacă sunteți interesați, intrați aici în descriere, vă puteți prezenta, puteți lăsa CV-ul”, a transmis un șofer de TIR tânăr pe Tik Tok.

Citește și Cât câștigă un angajat la KFC în octombrie 2022. Ce șanse sunt ca să avansezi și să primești și bonus

Iată țările care oferă cele mai bune salarii anuale pentru șoferii de TIR:

  • Elveția: 71.089 de euro
  • Australia: 54.439 de euro
  • Belgia: 50.918 de euro
  • Norvegia: 48.002 de euro
  • SUA: 47.556 de euro
  • Germania: 47.723 de euro
  • Olanda: 47.289 de euro
  • Austria: 46. 635 de euro
  • Canada: 43. 838 dde euro
  • Suedia: 43.138 de euro.