VIDEO cu prăbuşirea avionului ucrainean. Un jurnalist iranian a filmat explozia. Imagini APOCALIPTICE la locul tragediei FOTO

Un avion ucrainean de pasageri s-a prăbuşit miercuri dimineaţa în apropierea aeroportului din Teheran, la scurt timp după decolare. Toate cele 176 de persoane aflate la bordul aeronavei ce se îndrepta spre Kiev au murit, informaţie confirmată inclusiv de preşedintele Volodimir Zelenski.

08 ian. 2020, 07:41

Accidentul s-a produs la ora 04.45, ora României şi a fost filmat întâmplător de o persoană aflată în apropierea aeroportului. Pe imagini se poate vedea cum mingea de foc coboară vertiginos şi se prăbuşeşte, provocând o explozie uriaşă.

Majoritatea pasagerilor erau canadieni, 73, şi iranieni, 71. De asemenea, la bord se mai aflau 11 cetăţeni ucraineni, 8 suedezi, 6 afghani, 4 germani şi 3 britanici.

Acesta este primul accident fatal din istoria companiei Ukraine International Airlines (UIA). Compania a precizat că aeronava trecuse testul tehnic planificat şi desfăşurat pe data de 6 ianuarie.