VIDEO! Cum arată astăzi femeia mumie care seamănă cu Angelina Jolie! A fost condamnată la închisoare iar acolo s-a îngrasat mult!

Fatemeh Khishvand, femeia mumie care seamănă cu Angelina Jolie, și-a dezvăluit în sfârșit adevărata față la un post de televiziune iranian, după ce a fost eliberată din închisoare.

26 oct. 2022, 21:06
VIDEO! Cum arată astăzi femeia mumie care seamănă cu Angelina Jolie! A fost condamnată la închisoare iar acolo s-a îngrasat mult!

Cunoscută pe Instagram sub numele Sahar Tabar, femeia mumie care seamănă cu Angelina Jolie, a fost condamnată în octombrie 2019, la zece ani de închisoare pentru „coruperea tinerilor, incitare la violenţă, blasfemie, obţinerea de venituri prin mijloace necorespunzătoare și lipsă de respect față de valorile republicii iraniene”.

Citește și A murit Călin Doboș! „Chirgul vedetelor” s-a stins din viață în urma unui accident de motocicletă

Numele real al iraniencei este Fatemeh Khishvand și a devenit celebră în întreaga lume datorită postărilor sale de pe rețelele de socializare în care apare cu fața deformată din cauza celor 50 de operații pe care le-a suferit pentru a semăna cu actrița Angelina Jolie.

Autoritățile iraniene nu au apreciat deloc eforturile femeii și au hotărât arestarea acesteia pe motiv că este un exemplu negativ pentru tinerele iranience.

Chiar înainte să fie condamnată, Sahar Tabar a declarat că aspectul său fizic se datorează în mare parte produselor cosmetice și al photoshop-ului însă s-a demonstrat ulterior că aceasta a suferit mai multe intervenții la nivelul nasului, a buzelor și a pomeților.

„Ceea ce ați văzut pe Instagram sunt defapt efectele speciale pe care le-am folosit pentru a crea fotografiile”, a spus femeia mumie.

În decembrie 2020, Sahar Tabar a fost eliberată condiționat din închisoare, după ce în luna aprilie a fost la un pas de moarte din cauza virusului Covid-19.

Recent, ea a apărut în cadrul unei emisiuni TV din Iran, complet schimbată.

Femeia mumie care seamănă cu Angelina Jolie s-a îngrășat foarte mult și nu mai seamănă deloc cu fosta soție a lui Brad Pitt.

Ea a recunoscut că și-a făcut toate acele operații estetice pentru a-și îndeplini cel mai mare vis din copilărie, acela de a deveni celebră și nu s-a gândit o clipă să o imite pe Angelina Jolie.

Femeia mumie a mărturisit că scopul său era să arate defapt ca mireasa moartă din filmul Corpse bride (Mireasa moartă) al regizorului Tim Burton, dar că nu s-a gândit o clipă că va avea parte de asemenea probleme.

Acum, Fatemeh Khishvand după întreaga experiență pe care a trăit-o, nici nu mai vrea să mai audă de Instagram.

Citește și Cutremur în showbiz. Paula Seling ar fi divorțat de Radu Bucura, după 17 ani