VIDEO Dan Ciotoi arată ca o stafie după operaţia de cancer. Transformare incredibilă a cântăreţului care va ajunge iar la bisturiu în februarie

​Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, a fost la un pas de a-și pierde viața după ce un medic i-a garantat că este cât se poate de sănătos, deși el se simțea foarte rău de luni întregi. Ulterior, artistul a apelat la un alt specialist și a aflat cu stupoare că suferă de cancer de colon și că trebuie să fie operat de urgență.

01 feb. 2024, 09:54
VIDEO Dan Ciotoi arată ca o stafie după operaţia de cancer. Transformare incredibilă a cântăreţului care va ajunge iar la bisturiu în februarie

După ce la sfârșitul anului 2023 a fost operat de hernie ombilicală, Dan Ciotoi a primit un alt diagnostic cumplit. Recent, a descoperit că are cancer de colon și a fost supus de urgență unei alte intervenții chirurgicale.

Dan Ciotoi a traversat o perioadă foarte dificilă, însă problemele de sănătate nu s-au terminat. După ce a fost diagnosticat cu cancer la colon și a fost supus la două operații (decembrie 2023, ianuarie 2024), artistul urmează să facă și a treia intervenție chirurgicală, în februarie. Invitat la o emisiune, după operație, se poate observa transformarea prin care cântărețul a trecut.

Dan Ciotoi, operat de urgență după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon: „Primul medic mi-a zis că n-am nimic. Dacă era după el, muream cu zile. Mi s-au tăiat 12 cm din intestin”

Dan Ciotoi a fost supus unei intervenții chirurgicale, la finalul anului trecut. Cântărețul în vârstă de 68 de ani a fost diagnosticat de medici cu cancer la colon și a fost operat în regim de urgență. O parte din intestin a fost fisurat și medicii au fost nevoiți să-i taie 12 centimetri din intestin. Operația a durat 3-4 ore, iar viața i-a fost salvată.

Artistul în vârstă de 68 de ani a mai fost supus unei intervenții în cursul lunii ianuarie. După data de 20 februarie, va mai fi supus unei operații pentru refacerea circulației.

Între timp, artistul a fost invitat în cadrul unei emisiuni. Zilele trecute, artista Lorenna a încărcat pe Tik Tok un video cu Dan Ciotoi, după operație. Deși este zâmbitor și bucuros, se poate observa transformarea prin care artistul a trecut. Vezi imaginile mai sus, în galeria foto a articolului.

@lorennamusic

Dan Ciotoi -Prima aparitie tv dupa operatie! ( la mine la emisiune , Emisiunea “ joi, petreceti cu noi”, pe Etno tv! In fiecare joi , in direct de la ora 20:00)

♬ sunet original – LORENNA

După ce Dan Ciotoi a fost supus primei operații, Liviu Ciotoiu, fiul său, a transmis un mesaj pentru a-i ține la curent pe prietenii virtuali. Spre jumătatea lunii decembrie 2023, artistul în vârstă de 68 de ani se afla internat pe secția de Terapie Intensivă. Pentru că a întâmpinat probleme medicale, cântărețul va fi nevoit să se odihnească pentru o perioadă, pentru a se recupera.

„Numele meu este Liviu Ciotoi. Sunt fiul lui Dan Ciotoi de la formația Generic. Și vreau să vă anunț și pe voi, că poate ajunge la urechile celor cu care avem colaborări și urma să cântăm la evenimente. Tatăl meu a fost operat de urgență. Este la Terapie Intensivă. Nu știu să vă spun mai multe detalii. Așteptăm să se trezească și să dea Dumnezeu să fie bine. Pot în schimb să vă spun că, în perioada următoare, până la sfârșitul primăverii, nu o să ne putem prezenta la niciun eveniment. Nu avem cum”, este mesajul transmis de Liviu, fiul lui Dan Ciotoi, în decembrie 2023.

Citeste si Primele imagini cu Dan Ciotoi pe patul de spital! ”Și Superman a avut nevoie de medici”| FOTO

Solistul trupei Generic ține acum o dietă strictă și speră ca în luna martie să revină pe scenă. ”Am avut mai întâi un medic la Târgoviște, care însă mi-a dat drumul acasă, a zis că n-am mai nimic, dar, după externare, nu m-am simțit deloc bine. Am întrebat și alt medic, care pe loc mi-a făcut un CT. Rezultatul l-a speriat, m-a trimis de urgență la București, ca să fiu operat. Păi, dacă mă luam după primul medic, muream cu zile, acasă!

Am fost diagnosticat cu cancer la colon, nu mă feresc să spun, am fost operat în regim de urgență, căci se fisurase o parte din intestin și toată murdăria pătrundea în sânge. Operația a durat cam 3-4 ore, mi-au tăiat 12 cm din intestin. Medicul Marius Coțofană este cel care mi-a salvat viața, în ultima clipă.

Mi-a spus că, dacă mai întârziam să vin la spital, la București, muream, cu zile, acasă. Acum am anus contra naturii, dar luna viitoare mai urmează o operație, după 20 februarie, în care mi se va reface circulația. Voi fi ca înainte, ca nou”, a declarat Dan Ciotoi.