Video epocal! Traian Băsescu te învață sa bei whisky după „rețeta” lui ca să nu te îmbeţi! Patru cuburi în pahar şi băutura doar cât să plutească! Asta e diferenţa dintre unul care ştie să bea şi unul care bea ca prostul!”

Traian Băsescu a rămas în istorie drept unul dintre cei mai nonconformişti preşedinţi ai României. Cu doar câteva zile înainte de încheierea primului mandat, le-a dezvăluit românilor reţeta sa secretă de la care nu se abate niciodată pentru a putea bea whisky fără să se îmbete.

11 nov. 2021, 21:57
Video epocal! Traian Băsescu te învață sa bei whisky după „rețeta” lui ca să nu te îmbeţi! Patru cuburi în pahar şi băutura doar cât să plutească! Asta e diferenţa dintre unul care ştie să bea şi unul care bea ca prostul!”

Imaginile în care Traian Băsescu te învață sa bei whisky au intrat în istorie. Chiar dacă era la acea vreme preşedinte în funcţie, a lăsat deoparte uzanţele protocolului specific demnitarilor de rang înalt şi le-a arătat cârcotaşilor cum poţi bea tărie fără să te îmbeţi.

„Adu patru cuburi de gheaţă încoace!”, le-a cerut Traian Băsescu celor prezenţi pe platoul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor de la Prima TV.

Citeşte şi: Traian Băsescu îl atacă pe Timmermans în Parlamentul European: „Poate o măsură eficientă ar fi să se ocupe de altceva”

Preşedintele a refuzat să dea noroc pentru că a vrut să le dezvăluie tuturor românilor „reţeta” sa pe care o respectă atunci când bea whisky.

„Nu, trebuie să te învăţ! Adu un pahar gol. Pune patru cuburi de gheaţă, aduci sticla cu whisky. Aşa mon cher!

Vino încoace! Pune cu grijă, ca să nu te îmbeţi pui pună când pluteşte gheaţa! Gata! Atât! A intrat!”, a strigat Traian Băsescu, ca şi cum şi-ar fi intrat în rolul de căpitan de vas.

„Mai ia înapoi că a intrat în plutire prea mult”, l-a îndemnat pe unul dintre cârcotaşi.

„Uitaţi-vă deosebirea între un om care ştie să bea whisky şi unul care bea ca prostul!”, a fost concluzia lui Traian Băsescu după ce a „predat” lecţia de băut whisky.

Imaginile epocale în care Traian Băsescu te învață sa bei whisky datează din 2 decembrie 2009. Aflat la finalul primului mandat, preşedintele a participat la emisiunea „Cronica Cârcotaşilor”, cu doar patru zile înainte de al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

„Contrar aşteptărilor, preşedintele Băsescu a fost destul de încordat atunci când a venit la Cronică. Cel puţin în primele 10-15 minute, sub masca aceea de om jovial şi bonom se acundea se ascundea o tensiune mare. A fost obligat să vină la Cronică de faptul că nu avea expunere deloc la televizor.

Atunci, orice astfel de apariţie într-un program televizat era binevenită, mai ales că programul se difuza cu două zile înaintea alegerilor”, a dezvăluit Şerban Huidu, realizatorul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV, după mai bine de 10 de ani de la momentul la care Traian Băsescu a făcut demonstraţia de băut whisky în faţa camerelor de filmat.

Citeşte şi: Motivul pentru care Traian Băsescu a dispărut din viaţa publică. Acum s-a aflat ce a pățit fostul președinte