VIDEO: Iisus Hristos, inclus în spoturile publicitare de la Super Bowl. Care a fost scopul și cine a finanțat campania

Inițiativă fără precedent în istoria Super Bowl. Iisus Hristos și-a făcut apariția la celebrul eveniment din SUA, desfășurat luni, 13 februarie. 

13 feb. 2023, 17:22
VIDEO: Iisus Hristos, inclus în spoturile publicitare de la Super Bowl. Care a fost scopul și cine a finanțat campania

Două spoturi publicitare care fac referire la Iisus Hristos au rulat în pauzele dintre reprizele meciului de fotbal american.

Prin intermediul campaniei „He Gets Us”, americanii, cetățeni obișnuiți au avut ocazia să promoveze valorile tradiționale. Campania a fost finanțată de donatori anonimi, care au pus la dispoziție 100 de milioane de dolari în ultimul an.

În spatele campaniei se află organizații conservatoare care au cerut restricții împotriva comunității LGBT+, din ce în ce mai vizibilă. De asemenea, organizațiile menționate, din SUA, desfășoară o campanie „pro-viață”, în sensul interzicerii prin lege a avorturilor, cu excepția unor cazuri speciale.

 

Iisus Hristos, apariție surprinzătoare la cel mai urmărit eveniment din SUA

 

În primul spot publicitar, de 30 de secunde, tema a fost relația de prietenie dintre copii, cu diferențele dintre aceștia: culoarea pielii, hobby-uri, mediul de proveniență etc. La final, în video apare o imagine virală, emoționantă, cu doi copii mici, unul alb, altul negru, care se iau în brațe, prietenește, pe un trotuar. Reclama a fost difuzată în pauza dintre primul și al doilea sfert.

Al doilea spot publicitar are 60 de secunde și a fost difuzat la ultimul sfert al meciului. La final apare mesajul „Iisus a iubit oamenii pe care îi urâm”. În acest video apar imagini de la proteste, altercații din locuri publice, conflicte interrasiale.

7 milioane de dolari a costat difuzarea celor două spoturi publicitare.

 

Moment neașteptat oferit de Rihanna, la Super Bowl

 

Rihanna este însărcinată cu al doilea copil, surpriză dezvăluită la Super Bowl.

Un reprezentant al artistei a declarat pentru revista The Hollywood Reporter că vedeta aşteaptă al doilea copil, la mai puţin de un an de la naşterea fiului ei, pe 13 mai 2022, al cărui tată este rapperul A$AP Rocky.

Bineînţeles, nu au lipsit nici gurile rele, care au comentat apariţia Rihannei, a cărei ţinută mulată a lăsat să i se întrevadă formele rotunjite. „RiRi însărcinată?”, s-a întrebat pe Twitter Holley Ford, de la NBC Dallas.