FOTO! Mesajul viral de la Wizz Air pentru românii care merg în Anglia cu ȘORICI în avion! Compania low-cost s-a confruntat cu o problemă șocantă pentru lumea civilizată și le-a dat un mail de „kind reminder” tuturor pasagerilor!

Reprezentanții Wizz Air s-au săturat de românii care merg în Anglia cu carne de porc și șorici în bagaje. Compania low-cost le-a trimis tuturor pasagerilor săi un e-mail prin care i-a informat că transportul aerian al acestor alimente este strict interzis.

08 feb. 2023, 14:58
FOTO! Mesajul viral de la Wizz Air pentru românii care merg în Anglia cu ȘORICI în avion! Compania low-cost s-a confruntat cu o problemă șocantă pentru lumea civilizată și le-a dat un mail de „kind reminder” tuturor pasagerilor!
Mesajul viral de la Wizz Air pentru românii care merg în Anglia cu ȘORICI în avion!

Mesajul viral de la Wizz Air pentru românii care merg în Anglia cu ȘORICI în avion. După sărbători, majoritatea românilor care lucrează în străinătate au luat cu ei diverse produse alimentare care să le mai aline dorul de acasă.

Citește și Aterizare de urgenţă pe Aeroportul din Cluj. Un avion Wizz Air Cluj-Roma a lovit un stol de păsări

Mesajul viral de la Wizz Air pentru românii care merg în Anglia cu ȘORICI în avion

Aceștia și-au ticsit bagajele cu cârnați, carne de porc sau șorici, spre oroarea companiilor care activează în domeniului transporturilor de persoane.

În această perioadă, foarte multe companii de transport terestru sau aerian se plâng de faptul că din cauza pasagerilor care transportă carne de porc, vită sau pui, primesc numeroase reclamații de la alți clienți care spun că s-au trezit cu bagajele distruse din cauza cărnii care s-a dezghețat.

Mai mult, reprezentanții companiilor spun că de foarte multe ori din cauza cărnii dezghețate și a căldurii, oamenii s-au plâns de un miros extrem de greu, iar acest lucru le-a afectat imaginea.

Sătui  se se mai confrunte cu astfel de situații, reprezentanții companiei low-cost Wizz Air au decis că este momentul să ia măsuri împotriva celor care uită că suntem în 2023, iar carnea de porc se găsește pe toate drumurile.

Aceștia le-au trimis e-mail tuturor pasagerilor săi prin care i-au informat că transportul cărnii sau a șoriciului este strict interzis în aeronavele companiei.

 

”Vă rugăm să rețineți că transportul aerian al produselor de origine animală, cum ar fi carnea sau pielea acestora, către Regatul Unit este strict interzis. Vă mulțumim pentru cooperare și vă așteptăm la bord!”, au transmis reprezentanții Wizz Air.

Bagajele pasagerilor zborului Cluj – Liverpool, pline de sânge de animal

Un caz extrem de mediatizat pe acest subiect a fost cel în care pasagerii zborului Cluj – Liverpool, din 13 noiembrie, s-au trezit cu bagajele returnate la Cluj pentru că s-au găsit urme de sânge.

”Cursa Wizz Air Cluj – Liverpool de ieri, 13.11.2022, a ajuns la destinație, dar toate bagajele călătorilor au fost returnate cu avionul la destinația Cluj, pe motiv ca, la deschiderea calei avionului pentru descărcare, s-a găsit sânge în cala și pe bagaje. Pasagerilor li s-a comunicat, după 2 ore de așteptare în Aeroport sa își ridice bagajele, că nu s-a putut stabili dacă este sânge uman sau animal, iar decizia aeroportului din Liverpool a fost sa fie trimise toate, înapoi, la destinație.

Ni s-a comunicat faptul ca bagajele vor putea fi retrimise la Liverpool in zilele următoare, cu o alta cursa”, a declarat un pasager, potrivit ȘtirideCluj.

Reprezentanții companiei au transmis că sângele respectiv era de origine animală însă nu au precizat despre ce ar fi vorba.

”În data de 13 noiembrie, o parte dintre bagajele de pe zborul Wizz Air W6 3311 de la Cluj-Napoca la Liverpool au fost retrimise la Cluj-Napoca, ca procedură de siguranță, în urma identificării de către autoritățile aeroportuare a unui bagaj de cală ce conținea diferite produse alimentare și care a reprezentat sursa contaminării altor bagaje”, au precizat reprezentanții Wizz Air.

Citește și Wizz Air oferă 100 de mii de bilete GRATUITE. Beneficiarii trebuie să prezinte doar acest pașaport!