Video! Fiul Dianei Şoşoacă, Tik Tok viral cu mama lui: “La cât eşti de bombă te duc ăştia pe front şi jur că nu mai vezi niciun rus la orizont!”

Fiul Dianei Şoşoacă, Andrei, i-a dedicat mamei sale un clip pe care l-a postat pe TikTok în care apare alături de aceasta în mai multe ipostaze

06 dec. 2022, 08:42
Video! Fiul Dianei Şoşoacă, Tik Tok viral cu mama lui: “La cât eşti de bombă te duc ăştia pe front şi jur că nu mai vezi niciun rus la orizont!”

Mama mea puternică” este singurul comentariu pe care Andrei Georgescu l-a făcut la acest clip, iar coloana sonoră a clipului face referire tot la personaje puternice. Este vorba despre o manea interpretată de Costel Biju, iar unul dintre versuri este acesta: “La cât eşti de bombă te duc ăştia pe font şi jur că nu mai vezi niciun rus la orizont!”

Fiul Dianei Şoşoacă, Tik Tok viral cu mama lui. Clipul a strâns zeci de mii de aprecieri şi sute de comentarii în doar o zi

Comentariile laudative la adresa senatoarei Diana Şoşoacă au curs gârlă. În doar o zi de la postare, clipul a adunat peste 27.000 de reacâii şi aproape 500 de comentarii, majoritatea de apreciere.

„Ai cea mai smechera mama sper sa ajungă președinte peste doi ani o votez pe mama ta”

„Sa fi mândru de-o așa mama este o femeie de milioane, și sper că MAMA NAȚIUNI sa candideze la președinție 🇹🇩🇹🇩”

„sa iti traiasca , cea mai puternica femeie din Romania”

„Doamna de oțel a României!”

„Sper din suflet sa candideze altfel Romania nu mai are nici o șansă! Tot respectul”

„Felicitări,bunul Dmz sper să vadă bunătatea din aceasta doamnă minunată,votam Președinte doamna Sosoaca”

„Esti unicul din lume care ai o mamá inegalabila.Inteligenta capabila de aur”

Andrei nu s-a limitat, însă, la scurtul text care a însoţit clipul, ci şi-a lăudat mama şi în răspunsurile date la comentariile urmăritorilor.

„Singura care mai poate face ceva”

„Va fi in fruntea acestei tari va fi cu ajutorul vostru”

De asemenea, însăşi Diana Şoşoacă a intervenit şi a răspuns câtorva comentarii. La comentariul unui urmăritor: „Sa fi mândru de-o așa mama este o femeie de milioane, și sper că MAMA NAȚIUNI sa candideze la președinție 🇹🇩🇹🇩”, senatoarea a dat următorul răspuns: „mulțumesc mult! Copiii nu realizeaza decat dupa ce ne ducem,din păcate! Dar, daca o sa candidez,o sa vedeti ce le da Mama Națiunii,va fi supercampanie”.

@andrei_g_style @Diana Iovanovici-Șoșoacă #fy #fyp ♬ sunet original – CostelBiju

Fiul Dianei Şoşoacă, urmărit de poliţişti, după ce a refuzat să oprească la semnalele lor

La jumătatea lunii septembrie, tânărul Andrei a fost protagonistul unui incident în trafic. Tânărul a fost urmărit de poliţişti, după ce a refuzat să oprească la semnalele lor. Urmărirea nu a durat mult pentru că a dat de accesul într-o proprietate privată.

Citeste si Diana Şoşoacă se dezlănţuie la adresa BOR, chiar în Postul Crăciunului: „Bă, vă iau pe toţi la rând! Legea talionului: ochi pentru ochi!”

Agenții au descoperit că acesta avea 0,23 mg alcoolemie alcool pur în aerul expirat. S-a ales cu amendă de 1885 lei și permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni.

În această dimineață, în jurul orei 7:55, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1, în zona intersecției cu DJ 101-Balotesti, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu a oprit.

Polițiștii rutieri au procedat la urmărirea autoturismului, iar după o distanță de aproximativ 300 m au reușit să-l oprească.

Conducătorul autovehiculului, respectiv un bărbat, în vârstă de 20 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ la consumul de substanțe psihoactive.

În cauză, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 1885 lei, iar ca sancțiune contravențională complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă de 120 de zile”, declara, la acel moment, Poliţia.

Diana Şoşoacă, după ce fiul ei a fost urmărit de poliţişti: „Patru echipaje îl aşteptau la 8 dimineaţa”

Senatorul a susţinut, însă, că tot ceea ce s-a întâmplat cu băiatul a fost o înscenare şi a făcut acuzaţii dure la adresa poliţiştilor.

Băiatului meu i s-a înscenat un dosar la ordin politic. Din 15 februarie 2021 anunț ca i se va înscena băiatului meu un dosar pt consum de droguri sau consum alcool. 4 echipaje de politie il asteptau la 8 dimineata, in timp ce eu eram la Iasi. Nimeni din presa nu mi-a acordat drept la replica. Ce nu va spune presa este ca au pus cainii de droguri pe el si i-au pus testul de droguri care a iesit negativ. Este sportiv de performanta, azi are meci in campionat. Sunt testati nonstop alcool si droguri. Norocul lui ca a fost insotit si de alti colegi, caci altfel ii plantau si alte lucruri, ca sa nu zicem droguri!”, a scris Şoşoacă pe Facebook.

Citeste si Diana Şoşoacă îi ceartă pe părinţii români: „Vă omorâţi copiii! Băieţii au ţâţe, că le daţi porcării din hypermarketuri!” VIDEO