VIDEO: Florin Zamfirescu atacă extremiștii care l-au jignit pe Rareș Prisăcariu. Cuvinte grele, în direct | EXCLUSIV

Florin Zamfirescu critică dur persoanele care l-au jignit pe câștigătorul „Românii au talent", micul patriot Rareș Prisăcariu. Celebrul actor s-a exprimat „fără mănuși", în direct la România TV. 

20 mai 2023, 22:31

Zamfirescu susține că atacurile nefondate la adresa micului patriot pasionat de oratorie sunt niște abuzuri grave.

„Copilul acesta e fenomenal! Felicitați trebuie să fie părinții care-l conduc! (…) Avem astfel de oameni destul de puțini care simt (n.r. – ceea ce spun). (…)

Trebuie înjurați de mamă. Du-te mă, de aici, măi măgarule! Nu ți-e rușine, mă porcule? Chiar să mă port cu mănuși? Are dreptate Șoșoacă când parcă, la un moment dat urlă, țipă. În pielea porcului, pielea măgarului, trebuie să dai tare, pentru că ei (n.r. – adversarii politici) nu simt. Țuțea ce zicea despre comuniști: ‘Cu parul, pentru că ăștia nu sunt în stare să conducă nici măcar o gară, dar o țară?!’. Credeți că cei de acum sunt în stare să conducă o țară? Sunt în stare să conducă la pieire, la prăbușire, la dezmăț, la dezastru. Ne împing să ne creăm nu o altă educație, ci chiar o altă morală! Se va râde de noi peste 50-60 de ani… Se va râde în hohote. ‘Erau nebuni?’. Eu nu sunt nebun. Eu țip.

Cum să jignești acest copil? Are un suflețel, e copil, e foarte tânăr, e fericit pentru că a putut să vorbească. Și acum îi dai în cap? 

Când alți copii se droghează nu e grav. Când își schimbă genul… Dacă acest copil ar fi anunțat că vrea să-și schimbe genul, ar fi fost ridicat în slăvi. Aici am ajuns???”, a declarat Florin Zamfirescu.

Avocatul Pavel Abraham a confirmat:

„De o parte a societății, da, care e cea mai agresivă, cea mai vocală. Astăzi câștigă cel care țipă și iese în față”, a declarat juristul.

În legătură cu Rareș Prisăcariu, Pavel Abraham a declarat:

„Aceștia sunt oamenii care trebuie să schimbe România în viitor”, a completat avocatul.

Pe marginea acestui subiect a comentat Florin Zamfirescu și în urmă cu câteva zile. 

Pavel Bartoș și Smiley i-au dat „Golden Buzz” lui Rareș Prisăcariu, puștiul lăudat de către Virgil Ianțu, Andi Moisescu, Dragoș Bucur, Andra, Mihai Bobonete, Dana Budeanu, Maria Cârneci, Adrian Cuculis, Aurel Tămaș, Valentin Guia și alții.

Polițistul Marian Godină, comediantul revenit în televiziune Șerban Huidu și jurnaliștii Lucian Mândruță, respectiv Radu Herjeu se numără printre persoanele publice care au lansat ironii la adresa puștiului de la „Românii au talent” și a părinților săi.