VIDEO Fost atacant de naţională, beat şi desculţ pe stradă, arestat. Avocatul său susţine că fostul fotbalist a fost agresat de poliţie

Ivan Kaviedes (46 de ani) a ajuns după gratii după un conflict în țara natală, la începutul lunii noiembrie. Fost atacant la Celta Vigo, Porto sau Perugia, ecuadorianul a fost arestat în orașul Tena, după ce a provocat un scandal uriaș.

09 nov. 2023, 09:41
VIDEO Fost atacant de naţională, beat şi desculţ pe stradă, arestat. Avocatul său susţine că fostul fotbalist a fost agresat de poliţie

În stare de ebrietate, fostul fotbalist a agresat patru persoane și i-a amenințat pe polițiști, spunându-le că face parte dintr-un grup de crimă organizată.

Într-un clip apărut pe rețelele de socializare, fostul vârf apare desculț, încătușat și agresiv față de polițiștii care încercau să-l bage în mașină. Într-o altă filmare, se observă cum Kaviedes este el însuși agresat de oamenii legii.

Potrivit presei din Ecuador, fostul fotbalist a fost condamnat la cinci zile de închisoare. Poliția locală a explicat că Ivan Kaviedes a agresat patru persoane în apropierea unui restaurant fast-food și că a refuzat să colaboreze cu agenții veniți la fața locului.

După trei zile la închisoare, Kaviedes a fost eliberat, pe 6 noiembrie. Avocatul său, Dalo Bucaram, a depus o plângere pentru „abuz” și „încălcarea drepturilor lui Kaviedes”. „Sperăm să nu mai existe niciodată astfel de abuzuri asupra cetățenilor”, a declarat acesta, citat de Marca.

Citeşte şi: Cât costă celebrul hanorac cu care Marius Şumudică a făcut furori în Turcia. „Este cadou, mi-a plăcut, să nu vorbim de bani!”

17 goluri în 57 de selecții pentru Ecuador are Ivan Kaviedes. În 1998, a fost golgheterul planetei, cu 43 de goluri în 39 de partide pentru Emelec, peste Ronaldo sau Batistuta.

Ivan Kaviedes, omul care a marcat golul decisiv pentru Ecuador în preliminariile Mondialului din 2002, are faimă de „bad boy”. Ecuadorianul are nouă copii cu nouă femei diferite și a fost implicat în numeroase polemici de-a lungul anilor.

În 2012, fostul fotbalist a stat cinci zile la închisoare după ce a lovit doi polițiști în capitala Quito. În martie 2019, Kaviedes a fost din nou arestat, într-un hotel, pentru că a lovit o prostituată pe care nu o plătise.

„Am consumat cocaină când aveam 32 de ani, dar nu mă drogam când jucam”, povestea Kaviedes într-un interviu pentru Vistazo, în 2020. Fostul atacant a fost internat într-o clinică de dezintoxicare pentru a scăpa de dependență.

Citeşte şi: Pescobar şi Dumitru Dragomir au aruncat cu bani pe San Siro la meciul Milan – PSG. „Aruncăm cu banii! Uite, bă! Dă, bă, încoace!” VIDEO