VIDEO: Fost concurent de la „Chefi la Cuțite”, la un pas să înjughie un luptător profesionist. Vedeta TV, făcută KO în parcare, după ce a ieșit de la sală

Eveniment șocant în București, cartierul Militari. Unul dintre cei mai cunoscuți instructori de fitness și de dans din Capitală, care a participat de-a lungul timpului la mai multe emisiuni TV, a fost încătușat de polițiști, după ce a încercat să înjunghie un bărbat. 

24 mart. 2023, 11:54
VIDEO: Fost concurent de la „Chefi la Cuțite”, la un pas să înjughie un luptător profesionist. Vedeta TV, făcută KO în parcare, după ce a ieșit de la sală

Conflictul dintre Fernando Polo și adversarul său a avut loc în parcarea unui complex comercial din Militari, după ce au ieșit de la sală. Dansatorul originar din Republica Dominicană amenința cu arma albă, iar la un moment dat a fost lovit cu palma. S-a prăbușit la pământ, s-a ridicat și s-a repezit din nou la persoana cu care se certa, pentru a-l înjunghia.

Fernando, vedeta TV care a atacat folosind un cuțit, a fost făcut KO

Fernando Polo s-ar fi luat la scandal cu un practicant de sporturi de contact. Potrivit presei mondene, instructorul de dans l-a provocat în repetate rânduri la o confruntare pe luptător, dar cel din urmă ar fi refuzat.

Lucrurile au degenerat în noiembrie, când Fernando Polo l-a așteptat în parcare pe luptător, pentru „a-și regla conturile”. El a scos un cuțit pe care americanul l-a primit în emisiunea „Chefi la Cuțite”. A fost pus la pământ, s-a ridicat și chiar dacă se clătina, a încercat să-și înjunghie adversarul în gât și-n piept.

Evenimentul nefericit a fost surprins de camerele video. Mai mult, chiar luptătorul l-a filmat pe Fernando, în timpul conflictului.

Luptătorul atacat de Fernando Polo și-a angajat avocat

La scurt timp a intervenit o echipă de polițiști de la Secția 21, care l-a imobilizat pe dominican și l-a încătușat. După audieri, dansatorul a fost lăsat să plece acasă. Victima a vrut să depună plângre, dar inițiativa sa ar fi fost refuzată de anchetatori. El a decis să-și angajeze un avocat.

„Clientul meu a încercat să depună în acea seară o plângere penală, dar după conceperea acesteia, când a solicitat un număr de înregistrare, polițistul care i-a luat depoziția i-a spus că nu este cazul. Mai mult decât atât, polițiștii i-au refuzat și probele audio-video.

Joi, am depus o plângere la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul infracțiunii de tentativă de omor. Am cerut reținerea și arestarea agresorului, care reprezintă un pericol public. Totodată, mă tem pentru clientul meu, care ar putea fi atacat oricând, pe la spate, de acest Fernando Polo”, a declarat, pentru Gândul, avocatul Aurel Moldovan.

Polițiștii bucureșteni au anunțat că, la data de 29 noiembrie 2022, a fost întocmit un dosar penal, pentru amenințare.

Fernando Polo s-ar fi prezentat la Secția 21, pentru a depune o plângere în legătură cu incidentul din 29 noiembrie, însă polițiștii l-ar fi refuzat pe motiv că au trecut cele 90 de zile în care putea face reclamație.

De-a lungul timpului, Fernando Polo a fost concurent la „Chefi la Cuțite” și în emisiunea „Serviți, Vă Rog!”. De asemenea, celebrul antrenor a oferit în repetate rânduri demonstrații de dans în emisiuni de la Antena Stars și Antena 1.