VIDEO Fotbalist ucis de fulger pe teren, în Indonezia. A picat secerat în câteva secunde

Un fotbalist și-a pierdut viața în mod șocant, după ce a fost lovit de un fulger pe teren, în timpul unui meci, în Indonezia.

12 feb. 2024, 14:30
VIDEO Fotbalist ucis de fulger pe teren, în Indonezia. A picat secerat în câteva secunde

Un fotbalist a murit pe terenul de fotbal chiar în timpul unui meci, după ce un fulger a lovit în apropierea sa. Septain Raharja a fost lovit de fulger în cursul meciului amical disputat de echipele FC Bandung şi FBI Subang, sâmbătă după-amiază, pe stadionul Siliwangi din Banadung, în provincia Java de Vest. Meciul a fost imediat oprit, iar jucătorul în vârstă de 35 de ani a fost transportat la spital, unde medicii au declarat decesul acestuia, potrivit Agerpres.

Deținătorul recordului mondial la maraton, kenyanul Kelvin Kiptum, a murit într-un accident rutier, la doar 24 de ani

Ucis de fulger în timpul unui meci de fotbal

Este pentru a doua oară în ultimele 12 luni când un fotbalist este lovit de fulger în Indonezia. Un tânăr jucător din Bojonegoro (Java de Est) a fost victima unui incident asemănător în 2023, cu ocazia unui meci din cadrul Cupei Soeratin Under-13. Acesta a suferit un stop cardiac şi a fost transportat ulterior la un spital local, unde a primit îngrijiri medicale.

Tânărul fotbalist a fost resuscitat de serviciile medicale, recăpătându-şi conştienţa după aproximativ 20 de minute, subliniază Daily Mail.

În 2023, un tânăr fotbalist din Bojonegoro (Java de Est) a fost victima unui incident similar, în timpul unui meci din cadrul Cupei Soeratin Under-13. Tânărul a suferit un stop cardiac și a fost transportat la un spital local, unde a primit îngrijiri medicale. El a fost resuscitat de echipa medicală, revenindu-și în conștiință după aproximativ 20 de minute.

Divorț uriaș în lumea milionarilor! Fostul patron al CFR Cluj, Paszkany Arpad, și soția mai tânără cu 20 de ani joacă acum în ligi diferite. Fosta dansatoare, „prinsă în ofsaid” cu un instructor de ski