VIDEO George Simion, alungat şi de la protestul transportatorilor din Constanţa: „Tai-o de-aici! Ce te uiţi cu ochii ăia beliţi”

Pentru a doua oară în doar câteva zile, George Simion, preşedintele AUR, a fost îndepărtat de la un protest al transportatorilor, care nu vor ca mişcarea lor să fie asociată şi capitalizată politic de nicio formaţiune.

16 ian. 2024, 08:45
VIDEO George Simion, alungat şi de la protestul transportatorilor din Constanţa: „Tai-o de-aici! Ce te uiţi cu ochii ăia beliţi”

Primul incident s-a petrecut în urmă cu câteva zile, în apropierea centurii Bucureştiului, unde fermierii şi transportatorii au fost opriţi de forţele de ordine, care nu i-au lăsat pe aceştia să pătrundă în Capitală. Atunci, atât George Simion, cât şi Diana Şoşoacă, preşedintele partidului SOS România, au venit în rândul protestatarilor, dar ambii au fost huiduiţi şi goniţi de aceştia.

În cursul zilei de luni, Simion a încercat din nou să se alăture protestatarilor, de data aceasta în zona Portului Constanţa, dar a fost, din nou, alungat de aceştia, care i-au aruncat cuvinte dure.

„Să vă duceți înapoi la voi la București. Asta vă rog! La revedere! Nu aveţi ce căuta în Constanţa, aici. Acolo, la hoţii voştri să vă duceţi.”, i-a strigat un protestatar lui Simion.

Ulterior, protestatarul s-a înfuriat și pe șoferul mașinii lui Simion, care nu dorea să plece, exprimându-și nemulțumirea: „Ce te uiţi la mine, aşa, cu ochii ăia beliţi? Hai, tai-o! Ti-o cu hoţii tăi cu tot”.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu face ordine în salariile profesorilor: „Nu pot să accept că un profesor care are 10 olimpici să fie plătit la fel cu unul în care toată clasa nu a luat Bacalaureatul”

Ulterior propagării acestui eveniment din Constanța, liderul AUR a transmis un mesaj pe Facebook.

„Orice român supărat are dreptate! Chiar dacă voi fi și scuipat și huiduit, tot îmi voi face treaba: am cerut convocarea unei sesiuni extraordinare de Parlament pentru legile cerute de protestatari“, a scris Simion pe Facebook.

Luni, cu prilejul unui interviu, Marcel Ciolacu a spus despre Simion că ”nu e un om în care poţi să îţi pui baza, e un aventurier”.

Citeşte şi: EXCLUSIV Victor Ponta, nemulțumit de momentul ales pentru protestul fermierilor: ”Când e PNL la guvernare, nu protestează nimeni”