VIDEO HALUCINANT cu Ariel Chiş, ocupantul locului 2 pe lista de candidaţi USR la Consiliul General al Capitalei

Ariel Chiş, al doilea pe lista de candidaţi ai USR pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), apare într-un controversat videoclip, ironic la adresa prenumelui său.

RomaniaTV.net
06 mart. 2020, 08:45
VIDEO HALUCINANT cu Ariel Chiş, ocupantul locului 2 pe lista de candidaţi USR la Consiliul General al Capitalei

Sub sloganul „În sfârşit, ai cu cine!” al partidului, Chiş începe prin a spune: „Sunt Ariel şi am venit să fac curăţenie în politica românească”.

Cu o cutie de detergent în mână, candidatul USR începe să cânte: „Eu sunt Ariel, coadă de purcel/ Ariel, Ariel/ Sunt Mica Sirenă, cam oligofrenă”.

Cel mai USR-ist dintre USR-işti, după cum se autointitulează Chiş, care în urmă cu câţiva ani era membru PSD, a continuat: „Chiş, piş, lapte, griş, drăguţ ca un caniş”.

La scurt timp după viralizarea filmării, mai mulţi membri USR au oferit explicaţii, punctând că este vorba despre un filmuleţ destinat unui grup intern, cu intenţia vădită de a amuza.

„Știți, ca sa dau un pic de context, USR-istii aveau un grup unde se postau glume, filmulețe amuzante, oamenii se înregistrau și își ridicau moralul unii altora. La fel a făcut și Ariel în campania #farapenali, când aceasta campanie începuse prost și membrii usr erau obosiți după multe ore de stat în strada. A pus un clip video amuzant, toată lumea a ras și s-a simțit mai motivata să meargă mai departe. A dat și un trend, urmând alte clipuri amuzante făcute de diverși membri.

Campania Farapenali a reușit și datorită lui Ariel”, a scris pe Facebook Laurenţiu Dincă, consilier USR.

Unul dintre politicienii care a avut oreacţie vehementă a fost fostul jurnalist Robert Turcescu.

„Opriți lumea, vreau sa cobor. N-am chef nici sa rid, nici sa fac mișto. Pur si simplu sint ingrozit ca in viitorul apropiat unii precum aratarea asta de mai jos ar putea fi consilieri, deputati, senatori, primari, miniștri, poate chiar presedinti.
Ariel, tu n-ai nicio vina. Atit te duce mintea. Dar esti coleg cu Barna, cu Goțiu, cu Vlad Alexandrescu…”, a scris acesta pe profilul personal de Facebook.

 

Citeşte şi: Rareş Bogdan ATAC la Ursula von der Leyen: „Dacă noi stăteam pe holuri, la o cafea când era votul, ea nu intra în cărţile de istorie”